Mednarodno poslovno srečanje Future of Building, Dunaj, 4. junij 2019

ponedeljek, 29. april 2019

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije v okviru projekta Enterprise Europe Network organizira sodelovanje slovenskih podjetij na mednarodni konferenci in poslovnem srečanju "Future of Building 2019", ki bo potekalo v torek, 4. junija 2019, od 8.00 do 17.30 ure v Avstrijski gospodarski zbornici, Wieder Haupstr. 63 na Dunaju.

Na dogodku sodeluje več kot 600 udeležencev iz več kot 50 držav. Dogodek je idealna priložnost za promocijo podjetja in pridobitev novih poslov ter izmenjavo izkušenj na področju gradnje, razvijanje idej o novih projektih ter navezovanje stikov za izvedbo le-teh.

Poseben poudarek dogodka bo tudi na predstavitvah novosti na področju gradbeništva, novih metod gradnje, robotike, energetske učinkovitosti, trajnostne in zelene arhitekture, obnovljivih virov energije, inženiringa, načrtovanja, opremljanja, lesne industrije itd.

Udeležba na dogodku je brezplačna, vendar je obvezna predhodna prijava.

Zainteresirana slovenska podjetja so vabljena, da potrdijo svojo udeležbo na mednarodni konferenci in poslovnem srečanju na spletni strani: https://buildings2019.b2match.io/home. S prijavo si podjetja zagotovijo individualne sestanke z najbolj zanimivimi tujimi podjetji.

Rok za prijavo je 18. maj 2019.

Dodatne informacije: Edina Zejnić, tel.: (01) 58 30 586, e-naslov: edina.zejnic@ozs.si.


Več informacij o poslovnem okolju Avstrije