Mreženje na področju bioekonomije, energetskih virov, tehnologij in inovacij, 23. do 27. september 2019, Brazilija

sreda, 21. avgust 2019

Brazilski ENRICH, center za raziskave in inovacije bo med 23. in 27. septembrom 2019 organiziral v brazilskih mestih Curitiba in Foz dogodek "Matchmaking & Innovation Tour to Brazil".

Petdnevno dogajanje vključuje obisk ključnih organizacij z omenjenih področij in udeležbo na največji konferenci s področja inovacij (ANPEI) v državi, na kateri se letno zbere več kot 1.500 udeležencev. Ponuja se dobra priložnost za mreženje in vzpostavljanje poslovnih vezi za organizacije in podjetja, ki delujejo na področjih bioekonomije, (obnovljivih) energetskih virov in tehnologij ter inovacij.

Prijaviti  se je mogoče do 31. avgusta 2019 in sicer neposredno prek povezave organizatorja.

Zaradi lažje organizacije in pregleda nad dogodkom prosimo, da potencialni udeleženci svojo udeležbo sporočijo tudi: ga. Mojci Grandovec, Veleposlaništvo RS v Braziliji, e-mail: mojca.grandovec@gov.si, pri kateri lahko o dogodku tudi prejmete dodatne informacije.

Organizatorji udeležencem ponujajo:
  • vzpostavljanje in izmenjavo kontaktov med partnerji,
  • internacionalizacijo podjetništva,
  • pridobivanje poslovnih idej,
  • povečanje tehnoloških kapacitet za delovanje na brazilskem trgu in
  • možnosti pridobitve partnerjev iz Brazilije.

ENRICH je evropska mreža raziskovalnih in inovacijskih centrov ter stičišč. ENRICH Brazilija kot pilotni center deluje od novembra 2017, sicer pa sta poleg Brazilije še dva pilotna centra na Kitajskem in v ZDA. S partnerji iz Brazilije in osmih evropskih držav (Nemčija, Portugalska, Belgija, Madžarska, Avstrija, Španija in Turčija) izvaja projekte za krepitev sodelovanja na področju raziskav, inovacij in podjetništva med Brazilijo in Evropo.


Pripravila:

Katarina Kužnik
Ministrstvo za zunanje zadeve

Prijava na dogodek
Več informacij o poslovnem sodelovanju med Slovenijo in Brazilijo