Napoved dogodka: FORUM AGENTI, 15. in 16. septembra 2020 – tokrat v virtualni obliki

ponedeljek, 15. junij 2020
 
 
Srečanja z italijanskimi agenti in zastopniki bodo letos potekala v virtualni obliki od 15. do 16. septembra 2020. 


Dogodek  je namenjen podjetjem, ki želijo pridobiti agente in zastopnike na italijanskem trgu ter vzpostaviti neposredne kontakte med ponudniki izdelkov in storitev na tem trgu. Za vsa slovenska podjetja bodo organizirani b2b sestanki z agenti po v naprej pripravljenih urnikih. Vsako prijavljeno podjetje bo imelo svoj prostor za individualne sestanke – virtualno stojnico.

Večino stroškov udeležbe in organizacije b2b sestankov v okviru virtualnega FORUMA AGENTI krije SPIRIT Slovenija, javna agencija. Posamezno podjetje, ki se bo dogodka udeležilo,  krije le del stroškov, in sicer  okvirno 100 EUR. Prijave na virtualni FORUM AGENTI so na voljo na tej povezavi.

S ciljem približati stanje italijanskega gospodarstva in poslovanje s to gospodarsko močno državo po krizi Covid-19, je predhodno organiziran webinar »Italijanski trg  - izzivi in priložnosti v času novih razmer«. V okviru webinarja poleg predstavitve načina izvedbe virtualnega foruma  predstavljamo tudi razmere na italijanskem trgu po krizi Covid-19, način vstopa na italijanski trg in protokole COVID – 19 s konkretnimi primeri prehajanja meje zaradi gospodarskega interesa.

 
Kontakt za dodatne informacije:
Tina Lukan, SPIRIT Slovenija, tel: 01 5309 826, e-pošta: tina.lukan@spiritslovenia.si


Več informacij o poslovanju na Italjanskem trgu
Vabilo na webinar »Italijanski trg  - izzivi in priložnosti v času novih razmer«.