Nova spletna stran za informacije o finančnih podporah v ZDA

ponedeljek, 26. september 2022
 
V ZDA se sproti pojavljajo nove spletne strani, ki omogočajo hitro, lažjo in boljšo dostopnost do potrebnih informacij. Slovenian American Business Association – SABA je tako pri svojem delu pričela uporabljati tudi spletno stran www.gov-relations.com.
 
Spletna stran Gov-Relations je mesto, kjer se lahko najdejo informacije o možnostih financiranja. Namen je, da bi si obiskovalci te strani z njihovo pomočjo zmanjšali količino papirologije in poenostavili postopek prijave za nepovratna sredstva. Ponuja preglede kakovosti podatkov in informativne članke, ki pomagajo prijaviteljem na njihovi poti do izpolnjevanja in oddaje vlog za nepovratna sredstva.
 

Spodbude za mala podjetja v Ohiu

In ker SABA v največji meri lahko pomaga slovenskim podjetjem pri vstopu v trg ZDA ravno v državi, kjer se nahaja, v Ohiu, je za slovenska podjetja, ki imajo interes za vstop na ta trg, dobro obiskati spletni naslov www.gov-relations.com/small-businesses-grants-in-ohio/.
 
V Ohiu se večina zveznih nepovratnih sredstev porabi za zasebni sektor, saj so mala podjetja in velike korporacije temelj gospodarske rasti. Več kot 25,4 milijarde dolarjev nepovratnih sredstev in dodatnih 19,1 milijarde dolarjev sredstev lokalnih vlad je namenjenih za ta del financiranja v letu 2022.
 
Na tem spletnem naslovu se tako najde veliko informacij glede ponujanja ali pridobitve državnih nepovratnih finančnih posojil, ki so navedena kot:
 
  • State Grants
  • Small Business Grants
  • Food and Beverage Establishment Grant
  • Entertainment Venue Grant
  • Lodging Grant
  • New Small business Grant.
 
Na spletni strani so na voljo tudi informacije o državnih programih kot sta npr. Ohio Micro-Loan Program in Women's Business Enterpreise Loan Program.


 
Pripravil:
 
Jurček Žmauc
Slovenian American Business Association

 
 

Preberite tudi: