Novosti pri poslovanju z Italijo, 27. september 2022

četrtek, 08. september 2022
 

Iščete poslovne priložnosti v Italiji?


Vabimo vas na poslovni dogodek, na katerem bomo predstavili Novosti pri poslovanju z Italijo in Forum Agenti Milano 2022 (17. in 18. november 2022).

Gospodarska zbornica Slovenije, Slovensko deželno gospodarsko združenje iz Trsta, Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije (SPIRIT Slovenija) in Ministrstvo za zunanje zadeve vas vabijo na predstavitveni poslovni dogodek, ki bo potekal v torek 27. septembra ob 14.00 na Gospodarski zbornici Slovenije, Dimičeva ul. 13 v Ljubljani, v dvorani C v 1. nadstropju GZS.

Na tokratnem dogodku bodo predstavljene naslednje teme, namenjene poslovanju v Italiji:
 
  • V prvem delu bo g. Andrej Šik, direktor Slovenskega deželnega gospodarskega združenja iz Trsta, skupaj s sodelavci predstavil nekatere novosti in spremembe pri poslovanju z našo sosedo.
  • Na dogodku bosta »v živo« ali preko video povezave prisotna tudi ga. Katja Cimperšek, ekonomska svetovalka na našem veleposlaništvu v Rimu, in mag. Boris Antolič, začasni odpravnik poslov na Generalnem konzulatu v Milanu, ki bosta predstavila trenutno gospodarsko situacijo in načrtovane aktivnosti obeh naših predstavništev.
  • Ob koncu srečanja pa bodo organizatorji udeležbe slovenskih podjetij na letošnjem dogodku Forum Agenti Milano 2022: g. Enrico Seminara, podpredsednik podjetja Agenti321.com iz Rima, ga. Mateja Milost, direktorica podjetja Fimago iz Nove Gorice in zastopnica podjetja Agenti321.com za Slovenijo, ter g. Marko Jare, vodja področja za italijanski trg na GZS, predstavili možnosti in pogoje za nastop na letošnjem dogodku Forum Agenti Milano, ki bo potekal 17. in 18. novembra letos.

Vse predstavnike podjetij obveščamo, da že lahko prijavijo svojo udeležbo na poslovnem dogodku Forum Agenti Milano 2022 s subvencionirano ceno udeležbe, mala in srednja podjetja, pa lahko računate tudi na finančno podporo Slovenskega podjetniškega sklada, ki povrne del stroškov prevoza z javnimi sredstvi (vlak, letalo, avtobus) in namestitve za dve osebi v času poslovnega dogodka!
 

Prijava udeležbe na poslovnem dogodku Forum Agenti  Milano 2022


Vabimo zainteresirana slovenska podjetja, da prijavite svojo udeležbo na predstavitvenem poslovnem dogodku na Gospodarski zbornici Slovenije, kjer boste lahko pridobili vse potrebne informacije iz prve roke.
 

Prijava udeležbe na predstavitvenem poslovnem dogodku


Dodatne informacije: g. Marko Jare, tel: 01 5898 158, elektronska pošta: marko.jare@gzs.si 

Preberite tudi:

Priložnosti na italijanskem trgu