Obisk predsednika Pahorja v Turčiji z gospodarsko delegacijo, Ankara, Istanbul, 9. - 12. avgust 2022

ponedeljek, 25. julij 2022


Ob priložnosti uradnega obiska predsednika Republike Slovenije Boruta Pahorja v Ankari Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju z Javno agencijo SPIRIT Slovenija organizira spremljajočo delegacijo slovenskih podjetij, ki jih zanima krepitev poslovanja s turškimi partnerji.

V Ankari bomo 10. avgusta s Foreign Economic Relations Board of Türkiye (DEIK) organizirali poslovno srečanje s turškimi partnerji. Udeležence bo nagovoril predsednik RS Borut Pahor. Pričakujemo tudi udeležbo ministra za gospodarski razvoj in tehnologijo Matjaža Hana.

Povratek preko Istanbula (opcijsko) in 11. avgusta poslovni dan v Istanbulu za vaše individualne programe. Glede na poslovni interes udeležencev uredimo tudi ad hoc sestanke s turškimi partnerji.

Povratek v Ljubljano, v petek, 12. avgusta zjutraj.

Udeležba v delegaciji ponuja priložnosti tako podjetjem, ki so usmerjena v javni sektor turškega gospodarstva (Ankara) kot tistim, ki jih privlači »business hub« Istanbula.
 

Okvirni program


Mesta na letalu so omejena in zaradi pretežne zasedenosti le-teh in kratkega roka, ni možno v naprej urediti rezervacije za skupino.  Ob prijavi sporočite ime in priimek potnika, saj je število udeležencev je omejeno z razpoložljivostjo letalskih vozovnic.

Vaše prijave bomo nemudoma posredovali organizatorju potovanja agenciji V SVET d.o.o. (nada@universum.si). Potovalni aranžma pa si lahko uredite tudi individualno.
 

Stroški

Kotizacija 300 EUR krije organizacijsko podporo CEMP - GZS podjetjem. Ostali potni stroški so pribl. 1.100 EUR na osebo (letalo, transferji, namestitve). Možno je povračilo 60 % stroškov (spodaj).

Slovenski podjetniški sklad (SPS) s politiko vavčerjev omogoča povračilo 60 % stroškov udeležbe v poslovnih delegacijah. Velja za vse potovalne stroške in kotizacije, a le za mala in srednje velika podjetja (MSP) in ob predložitvi potrdila o udeležbi (izda GZS) in ostalih dokumentov na SPS pred odhodom delegacije. Več o tem 
 

Prijave in dodatne informacije

PRIJAVE s spletno prijavnico so odprte do zapolnitve prostih mest (vezano na razpoložljivost letalskih vozovnic).

Informacije: Matej Rogelj, T: 01 58 98 159, matej.rogelj@gzs.si.


 

Preberite tudi:

Priložnosti na turškem trgu