Otvoritev World Trade Center Paris Business Club

sreda, 21. februar 2024


13. 2. 2024 je na sedežu Trgovinske in industrijske zbornice Paris Ile-de-France potekala otvoritev Poslovnega kluba Svetovnega trgovinskega centra (World Trade Center Paris Business Club) s strani predsednika zbornice Dominique Restino. Kot je poudaril Restino v nagovoru, Poslovni klub WTC Paris odpira nove priložnosti in povezave na regionalni in mednarodni ravni. 

Poslovni klub WTC Paris je namenjen tako velikim kot majhnim in srednje velikim francoskim podjetjem, tujim podjetjem, strokovnjakom ter mednarodnim ponudnikom storitev za izmenjavo dobrih praks ter spodbujanje izvajanja mednarodnih projektov. Ponuja različne zmogljivosti za srečanja BtoB, intervjuje, mreženje, delavnice, konference, tudi možnost organiziranja sejmov ali predstavitev. 

Center je del mednarodne mreže skoraj 320 WTC v 90 državah z več kot 750.000 člani, ki  oblikujejo mednarodni ekosistem globalnih povezav.  

Članarina v Poslovnem klubu WTC Paris je določena glede na velikost podjetij, in sicer 400 EUR za zelo majhna in majhna podjetja, 700 EUR za srednja in velika podjetja in 1.300 EUR za ponudnike storitev v fazi zgodnjih prijav do 30. 4. 2024.

Kontaktni osebi sta Amélie Landmann in Thérèse Lam (e-mail: clubwtcparis@cci-paris-idf.fr). Pripravila:

mag. Breda Korošec
Veleposlaništvo Republike Slovenije v Parizu
e-naslov: Breda.Korosec1@gov.si

 

Preberite tudi:

Gospodarstvo ter možnost vstopa na francoski trg