Peterfood 2021

sreda, 06. januar 2021

V času od 16. do 18. novembra 2021 bo v prostorih kongresno-razstavnega centra "Expoforum" v St. Peterburgu potekal 30. mednarodni sejem hrane "PETERFOOD 2021".

Gre za osrednji sejemski dogodek severno-zahodne regije Rusije na področju trgovine s hrano in predstavlja dobro priložnost za vzpostavitev poslovnih kontaktov in promocijo blagovnih znamk tako na območju St. Peterburga kot tudi celotne regije.

Sejem "PETERFOOD 2021" ponuja tudi  bogat poslovni program, v okviru katerega bo možno vzpostaviti kontakte in se tudi pogajati o možnosti dobav tako s predstavniki maloprodajnih kot tudi veleprodajnih verig. Med njimi organizatorji najavljajo: Pyaterochka, Perekrestok, Semishagoff, METRO C&C, Lenoblpotrebsoyuz, Lenta, Vkusvill, Dixie, Petrovsky, SUBWAY, Teremok, Boucher, Mama Roma, idr.

Vzporedno bo potekal še specializirani dogodek (razstava, konferenca) za dobavitelje živilske in trgovske opreme ter različnega blaga in storitev v okviru tega sektorja – PeterfoodTech.

Dogodek ima podporo vseh glavnih sektorskih združenj in specializiranih medijev. Glavni partner dogodka je METRO C&C.

Organizator sejemskega dogodka:
Convention & Exhibition Company "Imperia-Forum" (op. član Ruske zveze za razstave in sejme – RUEF)

Kontaktna oseba:
Ga. Elena Prikota, sekretarka organizacijskega odbora
E: info@peterfood.ru
T: +7 812 327 49 18 (interna št. 408)

Več informacij z obrazci za registracijo, rezervacijo razstavnega prostora idr. je na voljo na spletni strani http://www.peterfood.ru/.

Vabilo (pdf)