Poslovni forum Slovenija-Srbija, Ljubljana, 17. maj 2024

četrtek, 09. maj 2024 

Iščete nov posel? Sedite na B2B stol in spoznajte uspešna podjetja iz Srbije!


17.5.2024
10:00
Hotel Intercontinental, Ljubljana

 
  • Iščete nove izdelke za vaš prodajni program? 
  • Partnerje, ki vam bodo pomagali razvijati vaše produkte? 
  • Proizvajalce izdelkov, ki jih želite vgraditi v vaše končne produkte? 
  • Specializirana znanja, ki lahko dopolnijo vrednost vaših rešitev? 
  • Ali morda partnerje pri investicijah, ki jih načrtujete v eni od obeh držav? 
 
Če ste na katero od gornjih vprašanj odgovorili pritrdilno, potem se nam morate pridružiti na poslovnem forumu Slovenija-Srbija. Izkoristite priložnost in spoznajte predstavnike uspešnih srbskih podjetij, ki bodo v Ljubljani iskali priložnosti pri slovenskih partnerjih. 

Izkoristite priložnost in spoznajte predstavnike uspešnih srbskih podjetij, ki bodo v Ljubljani iskali priložnosti pri slovenskih partnerjih. 

ŽELIM SVOJ B2B STOL

Poslovni forum Slovenija-Srbija, ki bo v petek, 17. maja, v Hotelu Intercontinental v Ljubljani, slovenskim podjetjem ponuja odlično izhodišče za nova poslovna partnerstva.Vabimo vas, da se nam pridružite na poslovnem forumu, na katerem se bomo osredotočili na konkretne priložnosti za nadaljnjo gospodarsko sodelovanje med Slovenijo in Srbijo.
 
B2B srečanja se začnejo ob 13. uri, takoj po zaključku poslovnega foruma. Forum se bo osredotočil na praktične primere in zelo konkretne priložnosti za krepitev gospodarskega sodelovanja med Slovenijo in Srbijo. Državama se ponuja edinstvena priložnost za krepitev trgovinskih vezi, skupno vlaganje v inovativne projekte ter razvoj novih poslovnih modelov, ki bodo spodbudili rast in ustvarjanje delovnih mest v regiji. 
 
Podrobnejši program si lahko ogledate na spodnji povezavi, vabljeni tudi k prijavi na poslovni forum, da si zagotovite mesto v dvorani.

PROGRAM POSLOVNEGA FORUMA

PRIJAVA NA POSLOVNI FORUM


 

Preberite tudi:

Gospodarstvo ter možnosti vstopa na srbski trgZa informacije na www.izvoznookno.si skrbimo: