Povabilo k udeležbi v gospodarski delegaciji in na bilateralnih srečanjih v Kanadi, Toronto, 14. – 20. november 2013- rok prijav se izteka

sreda, 18. september 2013

Javna agencija SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Slovenije ter Veleposlaništvom RS v Kanadi, Konzulatom RS v Torontu, Kanadskim združenjem proizvajalcev, Kanadsko slovensko gospodarsko zbornico ter drugimi lokalnimi institucijami v Kanadi od 14. do 20. novembra 2013 organiziramo izhodno gospodarsko delegacijo v Kanado (Toronto).
 

Obisk gospodarske delegacije bo potekal v času dveh poslovnih dogodkov v Torontu, to je sejma prehrambenih izdelkov in pijač, Gourmet Food & Wine Expo Toronto (14. - 17. november) - http://www.foodandwineexpo.ca(v primeru zadostnega interesa slovenskih podjetij obstaja tudi možnosti predstavitve podjetij v okviru nacionalne stojnice) ter energetske konference APPrO 2013 (19. – 20. november) - http://conference.appro.org/conference2013, ki se je lahko ob plačilu kotizacije udeležijo tisti člani delegacije, ki jih to področje zanima.
 

V okviru programa gospodarske delegacije bodo organizirana individualna srečanja slovenskih podjetij s predstavniki kanadskih  podjetij in institucij ter poslovne konference, med drugim v so-organizaciji Kanadskega industrijskega združenja in Kanadsko slovenske gospodarske zbornice. 

Stroške udeležbe v poslovni delegaciji (prevozi in hotelske namestitve) krijejo udeleženci sami. V kolikor želite, da kot organizatorji delegacije poskrbimo za omenjene storitve oz. želite potovati skupaj s člani gospodarske delegacije, prosimo, da nam to sporočite.  

Vabimo vsa zainteresirana slovenska podjetja iz različnih področij, da se udeležite gospodarske delegacije v Kanado, in izkoristite priložnost za srečanje s potencialnimi partnerji, izmenjavo informacij in navezavo novih poslovnih stikov.
 
Prosimo vas, da udeležbo v delegaciji potrdite z izpolnjenim prijavnim obrazcem (v prilogi), ki ga pošljite najkasneje do 11. oktobra 2013 po elektronski pošti na naslov marko.jare@gzs.si ali po faksu na številko 01/58 98 100.

Dodatne informacije: Marko Jare , tel. 01/5898 158, e-pošta: marko.jare@gzs.si.