Povabilo na seminar: Poslovanje v Jugovzhodni Aziji: vstop na najbolj dinamične trge sveta iz držav Asean in priložnosti za slovenska podjetja na teh trgih, 1.10.2018, Ljubljana

ponedeljek, 10. september 2018

SPIRIT Slovenija, javna agencija organizira seminar z naslovom »Poslovanje v JV Aziji: Vstop na najbolj dinamične trge sveta iz držav ASEAN in priložnosti za slovenska podjetja na teh trgih«.  
 
Seminar bo potekal v ponedeljek, 1. oktobra 2018, z začetkom ob 9.15 uri, v Austria Trend Hotel Ljubljana (Dunajska cesta 154, Ljubljana), v dvorani Andromeda (1. nadstropje).

Udeležba na seminarju je brezplačna.

 
Glavni namen seminarja je zagotoviti slovenskim podjetjem praktične informacije o vstopu, izvozu in poslovanju ne le v ASEAN  regiji, ampak v celotni JV Aziji, vključno z informacijami o gospodarstvih, dinamiki in trendih/ aktualnih gospodarskih razmerah na teh trgih, o spodbudah, ki jih zagotavljajo posamezne države evropskim  podjetjem, o poslovnih priložnostih za podjetja za prodajo in izvoz na te trge ter največje ovire, na katere naletijo podjetja pri izvozu in poslovanju v JV Aziji in njihove najpogostejše napake, itd..
 
Predvideni podrobnejši program seminarja (delovni jezik seminarja je angleški).
 
Udeleženci seminarja se bodo lahko osebno srečali s predavateljem dr. Denkom ali strokovnjakom g. Allesom, Sanet Thailand Ltd., saj bodo po zaključku seminarja organizirane vnaprej dogovorjene individualne konzultacije (opcijsko, po 20 min), namenjene vprašanjem / problematiki slovenskih podjetij. Oba strokovnjaka imata bogate izkušnje, znanje in prakso s poslovanjem na različnih azijskih trgih.


Vsa zainteresirana slovenska podjetja vabimo, da potrdite svojo udeležbo na seminarju preko elektronske prijavnice najkasneje do 27. septembra 2018. Prosimo, da v elektronski prijavnici posebej navedete, ali se želite srečati z enim od strokovnjakov Sanet Thailand Ltd.. 
Po uspešno opravljeni prijavi boste prejeli potrditev na vaš elektronski naslov.
  
Dodatne informacije: Mojca Bec Inkret, tel. 01 5309 811, e-mail: mojca.becinkret@spiritslovenia.si.

Priloge:
Prijavnica.
Program seminarja.
Profili predavateljev in strokovnjakov -
ki imajo bogate izkušnje, znanje in prakso s poslovanjem na azijskih trgih.
Sporočilo za javnost