Predstavitev sodobnega notranjega pohištva na 3daysofdesign, 7.-9. junij 2023, Kopenhagen, Danska

petek, 11. november 2022
 

Obvestilo

ponedeljek, 29. maj 2023

Predstavitev na dogodku 3daysofdesign odpade.Podjetja s področja sodobnega oblikovanja vabimo k udeležbi na dogodku 3daysofdesign, ki velja za enega najpomembnejših dogodkov s področja oblikovanja na Danskem. Dogodek bo organiziran že desetič.Foto:3daysofdesign
 
Dogodka, ki v obliki razstave poteka na različnih lokacijah v Kopenhagnu, se udeležujemo že tretjič. Dogodek  odlikuje visoka estetska dovršenost, ekskluzivnost in visoka kvaliteta izdelkov.
 
Slovenija se bo po uspešni predstavitvi letih  2019, in  2020 na dogodku predstavila tretjič. Dogodek je prodajno usmerjen, podjetja, ki se predstavljajo s svojimi izdelki na 3daysofdesign, lahko tudi aktivno sodelujejo v okviru spremljajočih dogodkov, kjer imajo možnost spoznati potencialne nove naročnike in zagotoviti večjo prepoznavnost svojih izdelkov.

Dogodek organizira Javna agencija SPIRIT Slovenija v sodelovanju Veleposlaništvom Republike Slovenije v Kopenhagnu.
 

Izbor podjetij za sodelovanje na dogodku 3daysofdesign, Kopenhagen, Danska

Slovenska podjetja za sodelovanje bodo najprej izbrana s strani slovenskih organizatorjev (SPIRIT Slovenija in Veleposlaništvo RS v Kopenhagnu). Pri izboru bodo imeli prednost:
  • Pohištvo, svetila in ostali izdelki za dom
  • Izdelki zasnovani z misijo na serijsko proizvodnjo (izdelki so lahko oblikovani na industrijski ali obrtniški način, vendar ne unikati)
  • Kvalitetni, ekskluzivni in visoko estetsko dovršeni izdelki
  • Izdelki proizvedeni v Sloveniji
Končni izbor podjetij bo izbran s strani danskih organizatorjev dogodka 3daysofdesign.
 

Prijava in stroški udeležbe

Posamezen prijavitelj lahko posreduje največ tri predloge. Prijavo lahko oddate preko elektronske prijavnice, s kratkim opisom izdelka v angleškem jeziku ter prilogo najmanj treh fotografij, ki razlagajo izdelek oziroma njegov koncept. Rok za prijavo je 5. december 2022.
 

Kotizacija

Višina kotizacije za sodelovanje na dogodku znaša:
 
Tip podjetja Kriterij Višina kotizacije
Mikro podjetja Razlika v ceni (gross profit) pod 0,25 mio DKK (cca. 33.600 EUR) 10.000 DKK (cca 1.350 EUR + ddv)
Mala in srednje velika podjetja Razlika v ceni (gross profit) od 0,25 mio DKK do 5 mio DKK (cca. od 33.600 EUR do 672.000 EUR) 20.000 DKK (cca 2.700 EUR + ddv)
Velika podjetja Razlika v ceni (gross profit) nad 5 mio DKK (cca. 672.000 EUR) 50.000 DKK (cca 6.750 EUR + ddv)

Plačilo je potrebno poravnati po zaključenem izboru, neposredno danskemu organizatorju v zakonsko določenem roku. Prijava za udeležbo na razstavi 3daysofdesign se smatra za dokončno šele ob plačilu računa za kotizacijo s strani podjetja.
 
Stroške lastnega prevoza in hotelske namestitve krijejo udeleženci sami.

Mala in srednje velika slovenska podjetja (MSP) lahko preko Slovenskega podjetniškega sklada s pomočjo »Vavčerja za udeležbo v gospodarskih delegacijah v tujino« pridobijo subvencijo v višini največ 60% upravičenih stroškov. Več natančnejših informacij o javnem pozivu najdete na tej spletni povezavi.
 
SPIRIT Slovenija in Veleposlaništvo RS v Kopenhagnu krijejo stroške najema prostora, prijavnino veleposlaništva oziroma Slovenije za sodelovanje na dogodku, delo kuratorja, prevoz izdelkov, postavitev in pospravljanje razstave, organizacijo spremljajočih dogodkov in obisk mednarodnih novinarjev.
 

Elektronska prijavnica

Več o dogodku

 
Dodatne informacije:
Martin Zadel, SPIRIT Slovenija, tel. 059 089 500, e-mail: martin.zadel@spiritslovenia.si

 

Preberite tudi:

Globalni trendi na področju lesne industije

Poslovne priložnosti na danskem trgu