Prvi hotel blagovne znamke CUE Hotels so odprli v Podgorici

četrtek, 06. maj 2021

Story Hospitality, integrirana in inovativna turistična hotelska veriga iz Abu Dhabija, je predstavila novo, sodobno blagovno znamko hotelov s 4 zvezdicami, CUE Hotels. Hoteli pod blagovno znamko CUE predstavljajo sodoben, eleganten in urbani ambient, ki svojim gostom nudijo nepozabno in vznemirljivo doživetje.

Prvi hotel pod blagovno znamko CUE Hotels so odprli januarja 2021 v Podgorici v Črni gori. Drugi hotel CUE bodo predvidoma odprli do konca Q1 2022 v Abu Dhabiju.

Claudio Capaccioli, izvršni direktor Story Hospitality, je na predstavitvi povedal, da so hoteli CUE namenjeni današnjim ambicioznim popotnikom, ki jim želijo zagotoviti bolj osebno in avtentično storitev, da bi se počutili sproščene in napolnjene z novo energijo. Današnji popotniki povprašujejo po krajih, ki pripovedujejo zgodbe. CUE hoteli zato ponujajo edinstveno izkušnjo in navdih na izbranih lokacijah.

Prvi hotel v verigi CUE Hotels so odprli v Podgorici v Črni gori in se nahaja v kompleksu Capital Plaza v osrčju črnogorskega glavnega mesta. Od odprtja je hotel postal ključna referenca mesta, saj ima 6 nadstropij, 122 udobnih sob, čudovito opremljene apartmaje, konferenčne dvorane, galerijski prostor, luksuzni apartma na vrhu hotela ter teraso za zasebne prireditve in praznovanja, s čudovitim razgledom na mesto in gore.
V hotelu se nahaja tudi vrhunska restavracija in bivalni prostor s primernim imenom The Living Room. Kot opisuje večina gostov, je to kraj, ki ponuja storitve restavracije, bara, poslovnega kosila v salonu in celo koncerte v živo. Restavracija The Living Room gostom ponuja nepozabno doživetje ob obisku Podgorice.CUE hoteli so namenjeni zadovoljevanju potreb gostov v vrhunskem sektorju, saj ponujajo izboljšane in prilagojene storitve, napredno tehnologijo in vrhunsko izkušnjo na najboljših lokacijah po vsem svetu.

Družba Story Hospitality bo svoj drugi hotel odprla v ZAE predvidoma do konca tretjega četrtletja 2021.


Viri: Factiva, TradeArabia
 
Več informacij o globalnih trendih na področju turizma