Sarajevo Destination Festival by Sarajevo Travel Fest, 25. - 27. april 2024

sreda, 22. november 2023
 

Mednarodni turistični sejem


Med 25. in  27. aprilom 2024 bo na razstavišču Centar Skenderija v Sarajevu potekal mednarodni turistični sejem Sarajevo Destination Festival by Sarajevo Travel Fest.

K sodelovanju so vabljeni predstavniki turističnih organizacij in agencij, hotelov, penzionov in gostinskih obratov, strokovnih organizacij in združenj, medijev, potencialni investitorji v turizmu, proizvajalci in prodajalci hotelskega in gostinskega pohištva, tehnike in opreme, uporabniki turističnih storitev in vsi drugi predstavniki turističnega gospodarstva.


Sejem Sarajevo Destination Festival by Sarajevo Travel Fest bo združil predstavnike celotnega turističnega sektorja z namenom promocije posameznih turističnih destinacij v državah regije, Balkana, Evrope in sveta. Ves čas trajanja dogodka bodo potekale promocije sodelujočih držav s predstavitvami gastronomskih, folklornih, glasbenih in drugih vsebin.

Za letos, ker gre za prvo tako prireditev, ki naj bi sicer postala vsakoletna, je udeležba na festivalu brezplačna. Ponujajo stojnice velikosti do 9 m2 (v primeru interesa in možnosti tudi večje), možnosti za B2B srečanja ter sodelovanje pri drugih promotivnih aktivnostih, saj bo razstavni prostor odprtega formata. 

Rok za oddajo vlog je 25. marec 2024.

 
Organizatorji bi bili veseli tudi udeležencev iz sveta turizma, ki bi sodelovali na okroglih mizah in debatah ter delili svoje dobre prakse in izkušnje.
 

Dodatne informacije: 

Dejana Selimović
tel/fax: +387 33 201-183
e-naslov: dejana.s@skenderija.ba


 

Preberite tudi:

Zakaj na sejme v tujino?Za informacije na www.izvoznookno.si skrbimo: