Sejem Packaging Innovations, Krakov, 9. - 10. oktober 2024

petek, 22. marec 2024
 

Trendi in inovacije na področju embalaže


V organizaciji Targi w Krakowie bo 9. in 10. oktobra 2024 na razstavišču EXPO Krakov potekal 16. mednarodni sejem embalaže Packaging Innovations.

Packaging Innovations je uveljavljen dogodek in ga vsako leto obišče na tisoče gostov iz Poljske in tujine. V dveh dneh si bo mogoče ogledati ponudbo razstavljavcev in se udeležiti vsebinskih predstavitev, ki jih bodo pripravili strokovnjaki iz panoge. Na letošnjem dogodku bo posebna pozornost namenjena ekologiji, pametni embalaži in oblikovanju.

Na sejmu razstavljajo proizvajalci in distributerji embalaže, etiket, tiskarskih strojev, storitev recikliranja in oblikovanja embalaže, programske opreme za upravljanje proizvodnje embalaže in etiket, materialov, potrebnih za proizvodnjo embalaže in etiket ipd. 

Obiskovalci sejma prihajajo iz vseh panog, kjer se uporablja embalaža, kot so kozmetična, modna, farmacevtska, živilska, avtomobilska in številne druge industrije.

V okviru dogodka bo potekal tudi natečaj za najboljše študentsko oblikovanje embalaže, ki je letos prejel certifikat WorldStar Student Awards Svetovne organizacije za embalažo.
 
Spletna stran sejma: packaginginnovations.pl
 

Dodatne informacije:

Aleksandra Nowowiejska
tel.: +48 509 202 887
e-naslov: nowowiejska@targi.krakow.pl

 

Preberite tudi:

Zakaj na sejme v tujino?Za informacije na www.izvoznookno.si skrbimo: