SPIRIT Slovenija s podjetji ponovno v živo na sejmu Maison & Objet v Parizu

četrtek, 09. september 2021

Pariški sejem Maison & Objet velja za vodilni svetovni sejem s področja oblikovanja in poteka dvakrat letno. Sejem, na katerem predstavljajo vrhunske oblikovalske dosežke, predstavlja zakladnico idej in vir informacij za industrijo oblikovanja, obenem pa spodbuja njeno rast tudi z različnim obsejemskim dogajanjem. Vizualizacija slovenskega razstavnega prostora.

SPIRIT Slovenija skupinsko predstavitev na tem sejmu organizira že šestič. Agencija je aprila letos objavila javno povabilo podjetjem za udeležbo na skupinskem sejemskem nastopu na pariškem sejmu. Na skupnem razstavnem prostoru v hali 6 se pod okriljem agencije od 9. do 13. septembra 2021, na 72 m2 razstavne površine, predstavlja šest pohištvenih in oblikovalskih podjetij, in sicer:  Asobi, d. o. o., Evostil, d. o. o., Ponocchio, d. o. o., Rimarket, d. o. o., THESIGN, d. o. o. in 3S Design.

Po mnenju nekaterih razstavljavcev, ki se skupne predstavitve pod okriljem agencije udeležujejo že od samega začetka, je sejem odlično izhodišče za spoznavanje oblikovalskih trendov, pregled konkurence in navezovanje obetavnih poslovnih stikov, ki so v preteklosti že vodili v sklenitev konkretnih poslov. Lani je sejem zaradi pandemije potekal v virtualni obliki na posebni digitalni platformi MOM, ki strokovnjakom s področja dekorja, oblikovanja in življenjskega sloga pomaga najti nove izdelke in stopiti v stik z novimi dobavitelji. Platforma se je izkazala kot dobra rešitev, zato je na voljo tudi letos, kot dopolnitev sejma v živo.

S skupno predstavitvijo slovenskih podjetij na tovrstnih sejmih si SPIRIT Slovenija skupaj s sodelujočimi podjetji prizadeva storiti pomemben korak naprej k večji prepoznavnosti tako slovenskih pohištvenih podjetij, kot tudi slovenskega oblikovanja v tujini. S tovrstnimi aktivnostmi je pričela že v letu 2015, s skupno predstavitvijo devetih slovenskih podjetij na sejmu 100 % Design v Londonu.
 

Želite izvedeti več?


Naše vsebine:

Sejmi v tujini
Prodaja v Francijo
Panoga lesne industrije - globalni trendi