Spletni dogodek: Pomen intelektualne lastnine za podjetja, 21. marec 2024

petek, 08. marec 2024


Datum: 21. marec 2024, 10.00 - 11.50

Kraj: na spletu 

Urad Evropske unije za intelektualno lastnino (EUIPO) v sodelovanju z Uradom Republike Slovenije za intelektualno lastnino (URSIL) 21. marca 2024 organizira spletni dogodek Pomen intelektualne lastnine za podjetja - Ideas Powered for Business.

Strokovnjaki obeh uradov bodo predstavili pobude, namenjene malim in srednje velikim podjetjem (MSP) in zagonskim podjetjem. Udeležba na spletnem dogodku je brezplačna, udeleženci pa se morajo prijaviti. Dogodek bo potekal v angleškem in slovenskem jeziku brez prevajanja.

Program in prijave

Prijave se zaključijo 20. marca ob 15.00.

Še več podobnih dogodkov, konferenc in seminarjev na temo intelektualne lastnine lahko najdete na spletni strani Ideas Powered For Business. Spletna stran Ideas Powered for business je nastala zaradi želje ponuditi malim in srednje velikim ter zagonskim podjetjem v Evropi dostop do centraliziranih, jasnih, zanesljivih in relevantnih informacij, ki bi jim pomagale na poslovni poti in ozaveščale o pomenu pravic intelektualne lastnine pri pridobivanju konkurenčne prednosti. Spletno stran je vzpostavil in upravlja Urad Evropske unije za intelektualno lastnino. Vabljeni k raziskovanju!

 

Preberite tudi:


Kategorije pravic intelektualne lastnine

DesignEuropa Awards 2024

WIPO Global Awards 2024Za informacije na www.izvoznookno.si skrbimo: