Srečanje slovenskih in makedonskih gospodarstvenikov s predsednikoma dr. Danilom Türkom in dr. Gjorgom Ivanovovim, Brdo pri Kranju, 16. februar 2011

sreda, 02. februar 2011

Na uradnem obisku v Sloveniji se bo mudil predsednik Republike Makedonije dr. Gjorge Ivanov v spremstvu delegacije makedonskih gospodarstvenikov.
 

V času obiska JAPTI, Ministrstvo za zunanje zadeve RS, Obrtno podjetniška zbornica (OZS) in GZS organiziramo poslovno konferenco in bilateralna srečanja slovenskih in makedonskih gospodarstvenikov. Udeležence bosta nagovorila tudi predsednika držav.


Vabimo vas, da se dogodka udeležite in izkoristite priložnost za srečanje z makedonskimi partnerji, izmenjavo informacij in navezavo novih stikov.


Poslovna konferenca in bilateralni razgovori podjetnikov bodo v sredo, 16. februarja 2011 ob 10:30 uri v hotelu Kokra, dvorana »Elegance«, kongresni center Brdu pri Kranju.


Okvirni program dogodka.
 

Seznam makedonske gospodarske delegacije in seznam prijavljenih slovenskih podjetij.

Zainteresirana podjetja prosimo, da za udeležbo na gospodarski delegacijo izpolnijo elektronsko prijavnico na spletnem naslovu http://www.gzs.si/slo/storitve/53241.

Vaše prijave sprejemamo najkasneje do 14. februarja 2011.
 

Dodatne informacije: Matej Rogelj, GZS, tel. 01/5898 159, e-pošta: matej.rogelj@gzs.si.