Unlocking Opportunities: Meeting Catena-X Ecosystem, 4. junij 2024

četrtek, 16. maj 2024Slovensko-nemška gospodarska zbornica vljudno vabi na brezplečen spletni dogodek Exploring Opportunities: Meeting Catena-X Ecosystem, 4. junija 2024, od 10.00 do 12.00 ure.

Catena-X je sodelovalni podatkovni ekosistem odprtega tipa, namenjen avtomobilski industriji, in je relevanten za dobavitelje nemških proizvajalcev avtomobilov po vsem svetu. Je skupni projekt, v katerem sodelujejo ključni akterji avtomobilske industrije, kot so BMW, Ford, Mercedes-Benz, Renault, Stellantis, Volkswagen in Volvo.

V bližnji prihodnosti bo Catena-X povezala proizvajalce avtomobilov, dobavitelje in ponudnike storitev v celotni vrednostni verigi!

K sodelovanju so vabljeni vsi predstavniki avtomobilske industrije, od velikih korporacij do malih in srednjih podjetij.

Cilj je ustvariti standardiziran sistem za izmenjavo in upravljanje podatkov v celotni dobavni verigi avtomobilske industrije, da bi bili procesi bolj pregledni, učinkoviti in zanesljivi za vse udeležence.

Na dogodku bodo strokovnjaki iz avtomobilske mreže Catena-X razpravljali o tem, kaj konkretno ta pobuda pomeni za dobavitelje v slovensko-nemški dobavni verigi avtomobilske industrije.

Udeležba je brezplačna.

Več informacij na spletni strani.
 

Prijava na dogodek


 

Preberite tudi:

 

Za informacije na www.izvoznookno.si skrbimo: