Vabilo: Dan slovenskih dobaviteljev - predstavitev slovenskih podjetij s področja živilsko predelovalne industrije italijanskim trgovcem, Ljubljana, 27. september 2018

ponedeljek, 27. avgust 2018

Javna agencija SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo ter Slovensko deželno gospodarsko združenje (SDGZ) v sodelovanju s podjetjem IDEA3 in Ministrvom za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano, organizira »Dan slovenskih dobaviteljev« - predstavitev slovenskih podjetij oz. izdelkov italijanskim trgovcem.

Dogodek bo potekal 27. septembra 2018, s pričetkom ob 9 uri, v hotelu Austria Trend (dvorana Cassiopea in Andromeda), Dunajska 154, Ljubljana. Seminar je namenjen predvsem podjetjem iz živilsko predelovalne industrije, vabljena tudi podjetja iz drugih sektorjev (izdelki za osebno nego in čiščenje, itd.) ki želijo prodajati v italijanske trgovske verige z izdelki za široko potrošnjo in HoReCa.

Prijavljena in izbrana slovenska podjetja boste imela priložnost da v okviru dogodka predstavite potencialnim poslovnim partnerjem -  italijanskim trgovcem (Coop Alleanza3.0, Auchan, Vega scarl, Corona Srl, Food Innovation srl, Pezzetta Srl, Lagardere food service, Pierpaolo Pagotto agente beverage horeca e Kdo) svoje podjetje in izdelke, ki jih želite prodajati na ta 62 milijonski trg.

Okvirni program dogodka:
-          Predstavitev slovenske živilske industrije
-          neformalni ogled vzorcev in brošur
-          Pozdravni nagovor, SPIRIT Slovenija
-          Pozdravni nagovor in predstavitev živilsko predelovalne industrije, MKGP
-          Pozdravni nagovor predstavnikov podjetje IDEA3 in predstavitev italijanskih gostov
-          Predstavitev slovenskih podjetij predstavnikom italijanskih trgovskih verig in manjših trgovin ob meji ter HoReCa (po urniku).

Vsa zainteresirana podjetja vabimo, da najkasneje do 15. septembra 2018 svoj interes za sodelovanje potrdite tako, da v angleškem ali italijanskem jeziku izpolnite elektronsko prijavnico .

Podjetja, ki ste bila že prijavljena na seminar in ste že izpolnila prijavnico, mi svojo svojo udeležbo na predstavitvi potrdite samo po mailu.

Na osnovi prejetih prijavnic/predstavitev bodo izbor podjetij opravili predstavniki IDEA3 skupaj z vodstvi trgovskih verig in trgovcev, ki bodo sodelovali na septembrskem dogodku.

Kotizacije ni.

Dodatne informacije:
SPIRIT Slovenija, Tina Lukan, T 01 5309 826, E tina.lukan@spiritslovenia.si.

Elektronska prijavnica

Sporočilo za javnost