Vabilo k udeležbi na sejmu: MWC Barcelona, 26. – 29. februar 2024

torek, 16. januar 2024


SPIRIT Slovenija, javna agencija letos s stojnico prvič nastopa na sejmu MWC Barcelona 2024, ki bo potekal med 26. in 29. februarjem 2024.  


Foto: MWC Barcelona
 

MWC Barcelona 2024 največji in najvplivnejši sejem povezljivosti na svetu

 
MWC Barcelona 2024 je največji in najvplivnejši sejem povezljivosti na svetu, ki se vsako leto odvija na sejmišču v Barceloni.

Namenjen je globalnim mobilnim operaterjem, proizvajalcem naprav, ponudnikom tehnologij in vsem, ki vas zanima prihodnost tehnologije. Z udeležbo na MWC Barcelona lahko na enem mestu spremljate najnovejše trende razvoja tehnologij in se povežete s predstavniki vodilnih tehnoloških podjetij s celega sveta.  
 
K udeležbi ste vabljena podjetja s področij:
  • Proizvodnje: tehnologije interneta stvari (IoT), združene z umetno inteligenco, računalništvom in 5G, ki vodijo digitalno transformacijo v Industrijo 4.0
  • Pametne mobilnosti: od avtomobilske, pomorske do letalske industrije - odkrijte prihodnost učinkovitega potovanja in logistike, zelenih inovacij in izboljšane varnosti
  • Fintech in mobilne trgovine: digitalna transformacija finančnih storitev se nadaljuje s hitrim tempom, pri čemer je mobilna tehnologija v središču vsega
  • Tehnologij s področja športa in zabave: lastniki športnih stadionov, prizorišč zabave in produkcijskih podjetij potrebujejo najnovejšo tehnologijo za zagotovitev aplikacij, privlačnih za športno javnost

 
Podatki o obiskanosti sejma v lanskem letu:
  • Več kot 88.500 udeležencev iz 202 držav;
  • Več kot 2.400 razstavljavcev, sponzorjev in partnerjev;
  • 50% udeležencev nad ravno direktorja.
Več o sejmu je na voljo na tej povezavi.
 

Udeležite se sejma MWC Barcelona 2024 kot obiskovalci ali sorazstavljalci

 
Podjetja  s področja povezljivosti vabimo, da se lahko sejma udeležijo kot:
  • sorazstavljalci ali kot
  • obiskovalci z brezplačno vstopnico*.
 Udeležba kot sorazstavljalec omogoča večjo vidnost, podjetje je vpisano v katalog.
 
SPIRIT Slovenija je kot razstavljavec prejel dodatne brezplačne vstopnice za obisk sejma in mreženje. Na voljo je 23 navadnih vstopnic.
 
*V kolikor se odločite obiskati sejem kot obiskovalec z vstopnico, ki jo lahko pridobite na SPIRIT Slovenija, javna agencija, se boste lahko seznanili z najnovejšimi trendi, smernicami in dogajanji na področjih proizvodnje, pametne mobilnosti, finančnih tehnologij, mobilnega poslovanja, športa in zabave. Dobili boste priložnosti za direktno mreženje s svetovnimi podjetji in si ustvarili neprecenljive poslovne povezave. Dogodek je zasnovan tako, da pomaga pri srečanju iz oči v oči z ljudmi, ki so vodilni v posameznih industrijah.
 
Vstopnica, ki je na voljo, ne omogoča udeležbe na konferenci, temveč obisk sejma in mreženje. SPIRIT Slovenija, javna agencija tudi ne ponuja nobene dodatne organizacije za navedeni sejem, kot so prevoz, nastanitve in ostalo.
 

Obrazec za pridobitev brezplačne vstopnice za sejem MWC Barcelona, 26. – 29. februar 2024

 
Število vstopnic je omejeno. Do vstopnice so upravičena slovenska podjetja s področja povezljivosti in javne institucije, ki pokrivajo to področje. Vsako podjetje/institucija lahko pridobi največ tri vstopnice.
 

Več informacij:
Helena Schlamberger, SPIRIT Slovenija, e-mail: helena.schlamberger@spiritslovenia.si
 


Preberite tudi:
 
Globalni trendi na področju IT storitev
Poslovni obisk Španije
 


Za informacije na www.izvoznookno.si skrbimo: