Vabilo k udeležbi v gospodarski delegaciji v okviru Olimpijskih iger 2024 v Parizu, 30. julij - 2. avgust 2024

sreda, 17. april 2024
 
 
SPIRIT Slovenija in Združenje Manager med 30. 7. in 2. 8. soorganizirata gospodarsko delegacijo v Pariz v okviru letošnjih olimpijskih iger.

Olimpijske igre se po 12 letih ponovno vračajo v Evropo in jih nadaljnjih 12 let v Evropi ne bo. Letos mineva tudi 100 let, odkar je Leon Štukelj postal olimpijski prvak, in to prav v Parizu.

Letošnje olimpijske igre bodo v marsičem rekordne. Na lokaciji bo delovala Slovenska hiša, ki predstavlja projekt, ki presega meje športa, saj je pomemben tudi z vidika gospodarstva, turizma, znanosti in kulture. Slovenska hiša bo nudila veliko priložnosti za gospodarska srečanja, saj bodo v njej organizirani številni dogodki na teme opolnomočenja žensk, umetne inteligence, zelenega prehoda in trajnosti v okviru katerih bo gostila številne eminentne goste s področja politike in gospodarstva.
 
Združenje Manager in SPIRIT Slovenija za udeleženke in udeležence delegacije pripravljamo: 
 
  • obisk Slovenske hiše in udeležbo na okrogli mizi, osredotočeni na temo e-mobilnosti in trajnostnega razvoja.
  • poslovno mreženje s potencialnimi poslovnimi partnerji tujih trgov,
  • ogled tekme v panogi kajak-kanu.
 
Okviren program obiska
ODHOD: 30. 7. 2024
ČAS POTOVANJA: 4 dni / 3 noči  
1. dan, torek, 30. 7. : Ljubljana – Pariz 
Zbor potnikov ob 9.00 na letališču Jožeta Pučnika - Brnik. Prijava na let in polet letala preko Züricha v Pariz (14.15). Po prihodu v Pariz odhod v hotel in prosto.   
2. dan, sreda 31. 7. Pariz
Okrogla miza na temo e-mobilnosti in trajnostnega razvoja. Srečanje s predstavniki Srbske gospodarske zbornice.
Povratek v hotel in nočitev.  
3. dan, četrtek 1. 8. Pariz
Ogled tekme na olimpijskih igrah v panogi kajak-kanu (doplačilo). 
Povratek v hotel in nočitev.  
4. dan, petek 2. 8. Pariz - Ljubljana
Zajtrk in odhod na letališče. Prijava na let in polet letala (9.55) preko Frankfurta v Ljubljano.  Predviden prihod ob 13.30.
 
Pridržujemo si pravico do morebitne naknadne spremembe programa.
 

Prijave in dodatne informacije

Zainteresirane vabimo, da se v delegacijo prijavite preko spletnega obrazca. Prijave zbiramo do 15. maja 2024 oz. zasedenosti prostih mest. Ob prijavi navedite ime in priimek potnika, e-naslov, podjetje, davčna številka podjetja v primeru, da je le-to plačnik stroškov udeležbe na delegaciji. Osebni podatki bodo uporabljeni izključno za potrebe ureditve zadev potrebnih za udeležbo na predmetni gospodarski delegaciji (rezervacija in plačilo letalskih kart ter hotelske namestitve).
 

Stroški udeležbe

Udeleženci krijejo neposredne, lastne stroške potovalnega aranžmaja. Informativni stroški skupinskega potovalnega aranžmaja na dan objave vabila ob predpostavki najmanj 20 naročnikov skupinskega potovalnega aranžmaja preko izbrane turistične agencije znašajo okvirno 1.490 EUR v dvoposteljni sobi oziroma 2.290 EUR v enoposteljni sobi.
 
V CENO JE VKLJUČENO: letalski prevoz na relaciji Ljubljana – Pariz – Ljubljana, transfer letališče – hotel - letališče, 3 x nočitev z zajtrkom v Hotelu M Paris 4* https://hotelmparis.com/, organizacija in izvedba potovanja.
 

Kontakt za dodatne informacije:

 
Združenje Manager, Enej Kirn, e-naslov: enej.kirn@zdruzenje-manager.si, tel.: 041 327 567
 
SPIRIT Slovenija, Tina Lukan, e-naslov: tina.lukan@spiritslovenia.si, tel.: 01 5309 826
 

Prijavnica za udeležbo v gospodarski delegaciji v Pariz 
 
 

Preberite tudi: