Vabilo na gospodarski forum Srednjeevropske pobude, Sofija, 7. november 2022

četrtek, 27. oktober 2022

V Sofiji bo 6. in 7. novembra 2022 potekal ministerial Srednjeevropske pobude (SEP), kateri v letu 2022 predseduje Bolgarija.

V okviru ministrskega srečanja bo organiziran tudi gospodarski forum, ki bo privabil podjetja in zainteresirane deležnike iz regije ter strateške tuje vlagatelje, v skladu z osrednjim poslanstvom SEP - prizadevanjem za evropsko povezovanje in trajnostni razvoj z regionalnim sodelovanjem. Gospodarskega foruma se bodo udeležili tudi predstavniki Ministrstva za zunanje zadeve Republike Slovenije ter Veleposlaništva Republike Slovenije v Sofiji.

Gospodarski forum SEP bo potekal 7. novembra 2022 med 15:00 in 18:00 uro v Hotelu Millenium v Sofiji. 

Dogodek bo priložnost za krepitev vzajemnega sodelovanja in izmenjavo poslovnih kontaktov s perspektivo ustvarjanja novih poslovnih priložnosti. Organizira in gosti ga Agencija Bolgarije za promocijo malih in srednjih podjetij (BSMEPA) ob podpori Ministrstva za inovacije in gospodarski razvoj ter Ministrstva za zunanje zadeve Republike Bolgarije.  

Udeležba na dogodku je brezplačna. Delovni jezik bo angleščina. 

Podjetja iz Slovenije so toplo vabljena k udeležbi.
 

Prijava

Prijava je mogoča na povezavi https://forms.gle/AxkMVqLDJPoBubmT8 do 28. oktobra 2022.
 

Dodatne informacije

Veleposlaništvo Republike Slovenije v Sofiji
e-mail: sloembassy.sofia@gov.si

Veleposlaništvo Republike Slovenije v Sofiji bo slovenskim podjetjem, ki se bodo udeležila dogodka, nudilo potrebno logistično pomoč. 
 

Program (pdf)


Preberite tudi:

Priložnosti na bolgarskem trgu