Vabilo na gospodarsko delegacijo v Francijo v času Olimpijskih iger, Pariz, 6. - 8. avgust 2024

petek, 10. maj 2024


SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarstvo, turizem in šport v sodelovanju z GZS - Centrom za mednarodno poslovanje, Olimpijskim komitejem Slovenije, Veleposlaništvom RS v Parizu (MZEZ) in lokalnimi partnerji v času Olimpijskih iger v Parizu organizira poslovno delegacijo v Francijo - Pariz.
 
Francija kot ena najrazvitejših svetovnih ekonomij ponuja spekter dejavnosti, področij in priložnosti za tržni in kooperacijski vstop konkurenčnih slovenskih podjetij. V času letošnjega največjega globalnega športnega dogodka, Olimpijskih iger v Parizu, želimo te priložnosti nagovoriti in izkoristiti ter povezati  športno prepoznavnost in prestiž Slovenije s poslovno odličnostjo in prebojnostjo slovenskega gospodarstva.
 
K udeležbi v gospodarski delegaciji v času Olimpijskih iger v Parizu vabimo slovenska podjetja s področij: novih (trajnostnih) tehnologij in materialov, digitalizacije, okolja in energetike, krožnega gospodarstva, pametnih mest, IKT (IoT, AI, blockchain, kibernetska varnost), precizne mehanike, robotike, prebojnih rešitev in digitalizacije na področjih avto industrije in aeronavtike, živilske (gastronomska) industrije, tehnološka in storitvena start-up podjetja ter podjetja s produkti in rešitvami v povezavi s športom in zdravjem.
 
Za udeležence delegacije pripravljamo:
 
 
aktivno udeležbo na Poslovnem forumu
Slovenian Business Champions at the Olympic Games

ki  bo potekalo v Slovenski hiši v parku La Villette, 7. avgusta 2024 dopoldne
 
 
in
 
 
Ogled večerne atletske prireditve 7. avgusta 2024 z nastopom
Kristjana Čeha v olimpijski preizkušnji v metu diska. Olimpijski komite Slovenije podjetjem bo članom poslovne delegacije zagotovil 25 vstopnic
 
 
Kotizacije za udeležbo v delegaciji ni.
 
Stroški:
Udeleženci delegacije krijejo le stroške prevoza ter hotelske namestitve.
 
Zainteresiranim podjetjem nudimo možnost, da potovalni aranžma uredijo preko turistične agencije Kompas, kontakt je ga. Anita Bogataj, tel.: 04 201 4262, e-pošta: MyWay@kompas.si. Ob rezervaciji paketa je treba navesti: ime in priimek, rojstni datum, telefon, naslov, pošto, davčno številko v primeru rizika odpovedi ter podatek o podjetju (naziv, davčna številka, naslov).
 
Okvirni stroški potovalnega aranžmaja znašajo na današnji dan 1.790 EUR in vključujejo letalski prevoz na relaciji Ljubljana – Pariz – Ljubljana, transfer letališče v Parizu – hotel – letališče, 2 x nočitev v enoposteljni sobi z zajtrkom v Hotelu Remix 4*. Cene se hitro višajo, zato priporočamo čim hitrejšo potrditev.
 
 
VAVČER SPS: omogoča malim in srednje velikim podjetjem povračilo 60 % upravičenih stroškov izhodne delegacije (prevoz, namestitev, kotizacija). Pogoj je izdaja potrdila GZS o članstvu v delegaciji. Podrobnosti, navodila, prijava na SPS - Vavčer za udeležbo v gospodarskih delegacijah v tujino.
 
 

Prijave

Zainteresirane predstavnike slovenskih podjetij z obravnavanih področij vljudno vabimo, da sodelovanje v delegaciji potrdijo preko elektronske prijavnice, najkasneje do 20. maja 2024 oziroma do zasedenosti prostih mest v delegaciji, pri čemer bomo upoštevali relevantnost podjetij glede na prioritetna področja/sektorje ter vrstni red prijav.
 

Dodatne informacije


SPIRIT Slovenija: Tina Lukan, 01/5309-826, tina.lukan@spiritslovenia.si

GZS: Matej Rogelj, 01/58 98 159matej.rogelj@gzs.si

Vljudno vabljeni k sodelovanju!
 

Elektronska prijavnica
 

Preberite tudi:

Gospodarstvo ter možnost vstopa na francoski trg