Vabilo na gospodarsko delegacijo v provinci Zheijang (Ningbo in Shaoxing) in Jiangsu (Suzhou in Nanjing), 9. - 17. november 2024

sreda, 10. april 2024

 

Obvestilo: Podaljšan rok za prijave

ponedeljek, 22. april 2024

Rok za prijavo je podaljšan do 30. junija 2024.

 

SPIRIT Slovenija v času od 9. do 17. novembra 2024 organizira gospodarsko delegacijo skupaj s kitajskim Centrom za inovacijsko in raziskovalno sodelovanje med Kitajsko in državami Centralne in Vzhodne Evrope ter v tesnem sodelovanju z Veleposlaništvom Ljudske republike Kitajske v Ljubljani, in sicer za visoko tehnološka in inovativna podjetja s področja "zdravja in počutja" (farmacevtska industrija, medicinska oprema, diagnostične zdraviliške dejavnosti, ipd.).

Vabljena so podjetja, ki jih zanima vstop na trg Kitajske in premišljujejo o potencialnem poslovanju s podjetji iz Kitajske ali v Sloveniji ali na Kitajskem. Gospodarska delegacija je namenjena ogledu podjetij in srečanjem s predstavniki  kitajskih podjetij, industrijskih parkov ter investicijskih institucij s področja bio - farmacevtike, medicinske opreme, bioloških cepiv, ki so zainteresirana za sodelovanje s Slovenijo. 
 
Gospodarske delegacije se lahko udeleži največ 10 podjetij. Iz vsakega podjetja je predvidena udeležba dveh predstavnikov (inženir-marketing). 
 
Podjetja, ki se bodo udeležila gospodarske delegacije vabimo, da nam predstavijo svoje projekte za kitajski trg v angleškem in kitajskem jeziku v obliki kratke predstavitve, iz katere je razvidna inovativnost in tehnološka naprednost na področju delovanja podjetja. Predstavitve projektov podjetja pošljejo na e-naslov tanja.drobnic@spiritslovenia.si.
 
Stroške nastanitve, prehrane in organizacijske stroške na Kitajskem bo v celoti financiral Center za inovacijsko in raziskovalno sodelovanje med Kitajsko in državami Centralne in Vzhodne Evrope. 
 
Pogoj za obravnavo zainteresiranih podjetij je dokazilo o plačilu letalske karte z zavarovanjem za primer odpovedi, na podlagi česar bomo zagotovili skupinsko pridobivanje vizumov za člane gospodarske delegacije. 
 

Prijava

Rok za prijave je 30. junij 2024.
 

Elektronska prijavnica za udeležbo na gospodarski delegaciji v provinci Zheijang in Jiangsu

 

Več informacij

Tanja Drobnič, tanja.drobnic@spiritslovenia.si, 01 589 18 94
 

Prvi osnutek programa gospodarskega obiska: 
 
Dan Datum Mesto Aktivnost
1 09.11.2024
10.11.2024
Ljubljana via Istanbul v Šanghaj
Ningbo
Prihod v Šanghaj v popoldanskih urah in odhod v Ningbo (nastanitev v hotelu kategorije 4-5*)
2 11.11.2024 Ningbo Predstavitev kitajskega inovacijskega in podjetniškega okolja in politik
Ustanovitev Združenja s področja "zdravja in počutja" med Kitajsko in državami Centralne in Vzhodne Evrope
Predstavitev projektov in b2b srečanja
3 12.11.2024 Ningbo Obiski v podjetjih.
Zvečer odhod v Shaoxing (nastanitev v hotelu kategorije 4-5*)
4 13.11.2024 Shaoxing Predstavitev projektov z b2b srečanji ter obiski v podjetjih. Zvečer odhod v Suzhou (nastanitev v hotelu kategorije 4-5*)
5 14.11.2024 Suzhou Predstavitev projektov z b2b srečanji  ter obiski v podjetjih. Zvečer odhod v Nanjing (nastanitev v hotelu kategorije 4-5*)
6 15.11.2024 Nanjing Predstavitev projektov z b2b srečanji  ter obiski v podjetjih
7 16.11.2024
17.11.2024
Šanghaj via Istanbul v Ljubljano Dopoldne prihod v Šanghaj in povratek v Slovenijo v popoldanskih urah

*Pridržujemo si pravico do dopolnitve programa.
 

Priloge:

 


Ningbo


Shaoxing


Šanghaj


SuzhouNanjing

 

Preberite tudi: