Vabilo podjetjem za predstavitev in srečanje z nemškimi kupci na največjem evropskem virtualnem forumu dobaviteljev - AHK Industrial Suppliers Forum 2020, 19. november 2020

ponedeljek, 12. oktober 2020

Javna agencija SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo v sodelovanju s Slovensko-nemško gospodarsko zbornico vabi slovenska podjetja na srečanje z nemškimi kupci na virtualnem dogodku AHK Industrial Suppliers Forum 2020, ki bo potekal 19. novembra 2020.

Nove razmere na svetovnih trgih zahtevajo novo ureditev poslovnih in dobavnih struktur. To še posebej velja za številna nemška industrijska podjetja, ki se zanašajo na izdelke in storitve iz drugih držav. Vsako četrto podjetje razmišlja o poslovni preusmeritvi po izkušnji s pandemijo koronavirusa. To evropskim dobaviteljem ponuja odlične priložnosti za vzpostavitev novih stikov z nemškimi kupci že zdaj.

Virtualni dogodek AHK Industrial Suppliers Forum 2020 omogoča, da se predstavite potencialnim nemškim poslovnim partnerjem in z njimi vzpostavite ali poglobite poslovne stike. S 15 sodelujočimi državami in 130 razstavljavci je ta virtualni sejem dobaviteljev največji tovrstni sejem v Evropi.

Ciljna skupina dogodka so nemška industrijska podjetja, ki iščejo dobavitelje v drugih evropskih državah. Pri pridobivanju obiskovalcev organizatorji tesno sodelujejo z Zveznim združenjem za management dobavnih verig, nabavo in logistiko (BME), mrežo nemških Industrijskih in trgovinskih zbornic (IHK) in drugimi lokalnimi partnerji.

K predstavitvi na dogodku, vabimo slovenska podjetja iz naslednjih področij:
  • strojegradnja
  • predelava kovin in plastičnih mas,
  • elektronske komponente,
  • tehnični izdelki za industrijo,
  • avtomatizacija,
  • ponudniki storitev IKT.

Na virtualni stojnici, v video klepetih in na konferenčnem delu sejma bodo podjetja lahko vzpostavila stike z razstavljavci in obiskovalci iz drugih držav ter pridobili nove dobavitelje in stranke.

Uradni jezik dogodka je angleščina.

Rok za prijavo je 15. oktober 2020 oziroma do zapolnitve prostih mest. Izpolnjeno in skenirano prijavnico pošljite na elektronski naslov katja.stadler@ahkslo.si.

Več podrobnih informacij najdete v spodnji brošuri za rastavljavce. 

Dopolnitev objave

Petek, 16. oktober 2020

Podaljšan rok prijave je 23. oktober 2020 oziroma do zapolnitve prostih mest.
 

Dopolnitev objave

Četrtek, 6. november 2020

Podaljšan rok prijave je 23. oktober 2020 oziroma do zapolnitve prostih mest.


Na voljo so samo še BUSINESS in PREMIUM stojnice. 
Prijavnica
Podrobne informacije - brošura za razstavljavce

Pogoji sodelovanja
Pravilnik o zasebnosti

Več informacij:
Tjaša Fras, SPIRIT Slovenija, tel: 01 5891 872. e-mail: tjasa.fras@spiritslovenia.si
Katja Stadler, AHK Slovenija, tel. 01 252 88 57, e-mail: katja.stadler@ahkslo.si