Vabilo podjetjem za udeležbo na Črnomorskem mednarodnem trgovinskem in investicijskem forumu 21.6.2013 v Bakuju

petek, 24. maj 2013

SPIRIT Slovenija, javna agencija skupaj z azerbajdžansko sestrsko agencijo AZPROMO vabi slovenska podjetja na Črnomorski mednarodni trgovinski in investicijski forum, ki bo 21. junija 2013 v Bakuju v Azerbajdžanu ob petnajstem letnem srečanju sveta guvernerjev banke BSTDB (Black Sea Trade and Development Bank).

Forum je regionalni b2b (business-to-business) dogodek, ki ga organizirajo AZPROMO, Razvojni program Združenih Narodov, Črnomorski program za pospeševanje trgovine in investicij in Črnomorski svet za poslovno sodelovanje.

Cilj foruma je zagotoviti mednarodno poslovno platformo za dialog med finančnimi instituciji in privatnim sektorjem. Cilj Foruma je tudi prispevati k izboljševanju investicijske klime ter stimulirati razvoj in promocijo regionalnega poslovnega sodelovanja v smeri ustvarjanja novih poslovnih povezav in poslovnih mrež.

Podjetja iz vseh gospodarskih panog vključno s kmetijstvom in pridelavo hrane, gradbeništvom in gradbenimi materiali, transportom in logistiko, finančnim sektorjem, IKT, turizmom, kemično industrijo in področjem ravnanja z odpadki, so vabljene k sodelovanju na Forumu z namenom srečanja s potencialnimi partnerji na regiji in identificiranja poslovnih priložnosti. Trenutno je že prijavljenih 40 podjetij iz Črnomorske regije in 60 podjetij iz Azerbajdžana.

Kraj izvedbe Foruma: hotel Four Seasons v Bakuju, Azerbajdžan.

Vabimo vsa slovenska podjetja, ki jih zanima udeležba na Forumu, da svoj interes za udeležbo na Forumu potrdite preko priloženega obrazca in jo najkasneje do 30. maja 2013 posredujete na email tanja.drobnic@japti.si .

Dodatne informacije: ga. Tanja Drobnič, Sektor za pospeševanje INT in TNI, SPIRIT Slovenija, tel: 01 5891 894, email: tanja.drobnic@japti.si ali na www.undpforblacksea.org.

Prijavnica.

Confirmed_lists.