Vabilo podjetjem za vstop v nabavno verigo enega izmed vodilnih avtomobilskih koncernov

sreda, 27. december 2017
SPIRIT Slovenija, javna agencija v sodelovanju z znanim proizvajalcem luksuznih vozil vabi zainteresirana slovenska podjetja iz avtomobilskega sektorja k posredovanju interesa za vstop v nabavno verigo koncerna oziroma okrepiti sodelovanje z njim.
 
Gre priznano za mednarodno podjetje s sedežem v Nemčiji, ki želi razširiti svojo mrežo dobaviteljev v Sloveniji, in sicer s proizvodi, ki se nahajajo na seznamu v prilogi. Skladno z nabavno politiko iščejo potencialne dobavitelje, ki lahko ponudijo visoko kvalitetne proizvode (seznam v prilogi) in izpolnjujejo naslednje pogoje:
 
  • zaposlujejo najmanj 100 ljudi,
  • so dosegli letni promet v letu 2016 najmanj 10 mio in
  • imajo pridobljene pomembnejše certifikate za avtomobilsko industrijo (npr. ISO TS 16949…)
 
Poleg klasičnih dobaviteljev iščejo tudi slovenska start up podjetja s področja:
 
  • »car to car connection« in
  • »car to everything connection«.
 
Vsa zainteresirana podjetja vabimo, da svoj interes potrdite tako, da v angleškem jeziku izpolnite elektronsko prijavnico in priložen vprašalnik (start up podjetja obvezno izpolnijo samo točke od 1.,2, 3.,7.) najkasneje do ponedeljka, 22. januarja 2018. Izpolnjene vprašalnike prosimo vrnite na e-mail: tina.lukan@spiritslovenia.si.
 
Na osnovi prejetih vprašalnikov-predstavitev bo proizvajalec avtomobilov izbral podjetja, ki imajo možnost da  vstopijo v nabavno verigo oziroma z njimi okrepijo sodelovanje. Z izbranimi podjetji bi se naknadno dogovorili o načinu in terminu predstavitve podjetja in proizvodov pred vidnimi predstavniki in  nakupnimi odločevalci avtomobilskega koncerna.
 
 
Dodatne informacije:
Tina Lukan, tel. 01/530-98-26, e-mail: tina.lukan@spiritslovenia.si

Priponke:
vprašalnik (word)
seznam proizvodov (pdf)