Vabilo: Priložnost za sodelovanje s proizvajalcem tovornih in motornih vozil

sreda, 02. marec 2022
 
SPIRIT Slovenija, javna agencija je s strani globalno priznanega proizvajalca različnih vrst tovornih in motornih vozil (tovornjaki, avtobusi, kombiji, vlečna vozila, delovna vozila, itd.) s sedežem v Zahodni Evropi prejela interes za sodelovanje s slovenskimi podjetji, ki bi želeli postati njihovi potencialni pogodbeni dobavitelji barv za vozila

Tuji kupec išče potencialne pogodbene dobavitelje, ki:
 
  • ponujajo vse RAL barve/ strukturne barve,
  • so sposobna izvesti kompleksne (variantne) dogovore s paketnimi odpoklici,
  • lahko zagotovijo JIS (Just-in-sequence) dostave, in
  • zagotavljajo visoke standarde kakovosti.
 

Zainteresirana podjetja vabimo k posredovanju predstavitve

Podjetje drugih podrobnosti o poslovni priložnosti ne objavlja javno. Informacijo o potencialnem kupcu, lahko pridobite neposredno na SPIRIT Slovenija (pri osebi navedeni pod Dodatnimi informacijami).  

Vsa zainteresirana slovenska podjetja, ki ponujate zgoraj navedene izdelke in lahko zagotovite storitve, ki jih kupec pričakuje od potencialnih dobaviteljev, vabimo k prijavi!
 
Rok za prijavo je srede 23.3.2022, do 10.00 ure.  

Prosimo, da na e-naslov: mojca.becinkret@spiritslovenia.si do navedenega roka posredujete svojo predstavitev podjetja kot potencialnega dobavitelja (v angleškem jeziku) vključno s predstavitvijo izdelkov (barve za vozila in drugo).

Na podlagi vaše predstavitve bodo predstavniki tega priznanega avtomobilskega podjetja izbrali slovenska podjetja, ki bodo imeli možnosti za nadaljnje sodelovanje in pogovore.
 

Dodatne informacije:

Mojca Bec Inkret, tel. 01 5309 811, e-mail: mojca.becinkret@spiritslovenia.si

 

Morda vas zanima tudi: