Vabilo: srečanje z nabavniki nemških podjetij v okviru 58. BME simpozija nabavnikov in logistov, Berlin, Nemčija, 18. in 19. oktober 2023

četrtek, 23. februar 2023

SPIRIT Slovenija, javna agencija v sodelovanju s Slovensko-nemško gospodarsko zbornico v času od 17. do 20. oktobra 2023 pripravlja izhodno delegacijo v Berlin, v okviru katere bodo slovenska podjetja aktivno sodelovala na dvodnevnem 58. Simpoziju BME.
 
BME je nemško zvezno združenje za management dobavnih verig, nabavo in logistiko. Rdeča nit letošnjega dogodka bo upravljanje nabavnih in dobavnih verig. Organizatorji pričakujejo preko 1000 udeležencev - odločevalcev nakupnih procesov iz nemških podjetij. Pretekla leta so se dogodka udeležila podjetja, kot so: Bosch Rexroth AG, Siemens AG, Thyssenkrupp AG, SAP Deutschland SE & Co. KG in Airbus Operations GmbH.
 
Slovenska podjetja bodo v okviru dogodka imela možnost predstavitve na slovenski skupinski stojnici v velikosti 8m2. Hkrati bodo imela odlično priložnost za mreženje, izmenjavo dobrih praks in navezovanje novih poslovnih kontaktov neposredno z nemškimi nabavniki.
 
Število mest je omejeno na 15 podjetij. Prednost bodo imela podjetja iz naslednjih področij:
 
  • Strojna industrija
  • Elektrotehnična industrija
  • IT/software
  • Zelene storitve & rešitve trajnostnega razvoja.

Vsa zainteresirana podjetja in prijavljena podjetja mora dokončno potrditi še glavni organizator dogodka.
 

Prijava na izhodno delegacijo in dodatne informacije

Prijava

Zainteresirane predstavnike slovenskih podjetij z obravnavanih področij vljudno vabimo, da sodelovanje v delegaciji potrdijo preko elektronske prijavnice, najkasneje do 15. marca 2023, oziroma do zasedenosti prostih mest v delegaciji, pri čemer bomo upoštevali relevantnost podjetij glede na prioritetna področja/sektorje ter vrstni red prijav.

Po izteku roka za prijave bomo za udeležence delegacije organizirali pripravljalni sestanek ter podrobneje predstavili način in potek dogodka ter sestavo slovenske delegacije.

Kotizacija

SPIRIT Slovenija krije stroške stojnice in kotizacijo za enega udeleženca iz podjetja. Stroške kotizacije morebitnega drugega udeleženca (950 EUR brez DDV) iz istega podjetja krijejo podjetja sama neposredno pri organizatorju.

Stroški

Stroške prevoza, hotelske namestitve ter kotizacije za morebitnega drugega udeleženca iz istega podjetja krijejo udeleženci sami. Vsem zainteresiranim in prijavljenim podjetjem bomo ponudili tudi skupni potovalni aranžma.

Za namen skupne predstavitve in promocije sodelujočih slovenskih podjetij bo SPIRIT Slovenija pripravil predstavitveno brošuro v kateri bodo predstavljeni vsi sodelujoči. Vsem prijavljenim bo SPIRIT Slovenija poslal informacijo o načinu priprave brošure ter povezavo do serverja, kamor bodo sodelujoča podjetja lahko naložila materiale.

Odjava

Brezplačna odjava udeležbe v delegaciji je mogoča do vključno 15.4.2023, in sicer s poslanim e-sporočilom na elektronski naslov tina.lukan@spiritslovenia.si. Za odjave udeležencev delegacije po tem datumu bo organizator delegacije zaračunal strošek za plačno kotizacijo v višini 950 EUR na udeleženca delegacije.

Dodatne informacije

Tina Lukan, elektronski naslov: tina.lukan@spiritslovenia.si, tel.: +386 5309 826
Preberite tudi: