Vabilo za sodelovanje na Poslovni konferenci Texas Feels Slovenia in ogled tekme Dallas Mavericks vs Denver Nuggets

ponedeljek, 27. januar 2020

Slovenska podjetja, ki želijo spoznati kakšne poslovne priložnosti ponuja 10. največje gospodarstvo na svetu z 28 mio prebivalci in vodilnimi podjetji na področjih energetike, obnovljivih virov energije, biotehnologije, mobilnosti, informacijskih tehnologij ter vesoljske in letalske industrije vabimo, da se udeležijo Poslovne konference "TEXAS FEELS SLOVENIA", ki bo potekala 12. marca 2020 v Dallasu, Teksas in si ob tej priložnosti ogledajo tudi košarkarsko tekmo med Dallas Maverics in Denver Nuggets, ki bo na sporedu na predvečer konferenčnega dne.

Udeleženci poslovne konference bodo ob nagovoru in predstavitvi Cynt Marshall, CEO, Dallas Maverics dobili vpogled na prepletanje posla in športa ter pomen zvezd, kot je Luka Dončič, za gospodarstvo in gospodarsko sodelovanje. Slovenska podjetja bodo na poslovni konferenci spoznala poslovno okolje in ključne industrije Teksasa ter imela možnost mreženja z vrhunskimi gospodarstveniki Dallasa.

Kotizacija znaša 390€ brez DDV na udeleženca in vključuje stroške udeležbe na tekmi I FEEL SLOVENIA Night Dallas Mavericks vs Denver Nuggets, 11. marca 2020 ter stroške udeležbe na poslovni konferenci "Texas Feels Slovenia", 12. marca 2020.

Mikro, mala in srednje velika podjetja imajo možnost sofinanciranja stroškov udeležbe v gospodarski delegaciji preko vavčerja Slovenskega podjetniškega sklada. Natančne  informacije se nahajajo na spletni povezavi. Posebej želimo opozoriti, da stroški nakupa letalske vozovnice v poslovnem razredu niso upravičeni.

Uradni potovalni partner poslovne konference je Nomago. Več informacij na potovanja.nomago.si/potovanja/texas-feels-slovenia/. Kontaktna oseba Nomago Travel: blaz.fegus@nomago.si.

Dodatne informacije:
Vašo dokončno potrditev prijave prosimo sporočite najkasneje do 10. februarja 2020, na naslov business@amcham.si.