Vladno-gospodarska delegacija na Kitajsko, 17. - 21. april 2024

sreda, 27. marec 2024


Gospodarska zbornica Slovenije (Slovensko-kitajski poslovni svet) in Javna agencija SPIRIT Slovenija v sodelovanju z Ministrstvom za gospodarstvo, turizem in šport, Ministrstvom za zunanje in evropske zadeve in Slovensko turistično organizacijo vabimo predstavnike slovenskih podjetij k udeležbi v vladno-gospodarski delegaciji, ki bo obiskala Peking, Šanghaj in Šenžen med 17. in 21. aprilom 2024.

Delegacijo bo vodila podpredsednica vlade in ministrica za zunanje in evropske zadeve, Tanja Fajon.

Poudarek delegacije bo na iskanju novih poslovnih priložnosti, utrjevanju že obstoječih poslovnih povezav, obiskali pa bomo tudi nekatera najnaprednejša kitajska podjetja.
 

Okvirni program obiska vladno-gospodarske delegacije


 

Prijave

Zainteresirane predstavnike slovenskih podjetij vljudno vabimo, da udeležbo v delegaciji potrdite preko elektronske prijavnice najkasneje do 29. marca 2024 oziroma do zasedenosti prostih mest. Pred obiskom bomo za udeležence delegacije organizirali pripravljalni sestanek, na katerem bomo podrobneje predstavili program obiska ter ostale potrebne informacije.

Ob prijavi podrobno in na kratko opišite poslovni interes in namen obiska. Lokalni organizatorji bodo na podlagi teh informacij v največji meri poiskali ustrezne sogovornike.
 

Stroški udeležbe v delegaciji

Stroške letalskega prevoza, hotelskih namestitev in nekaterih lokalnih transferjev krijejo udeleženci sami. Zainteresirana podjetja lahko potovalni aranžma uredijo preko turistične agencije UNIVERZUM, V SVET d.o.o., ga. Nada Balažic, tel.: 01 232 0902, e-naslov nada@universum.si.

Cena potovalnega paketa na dan pošiljanja tega vabila znaša: 2200 EUR. V to ceno so vključene hotelske namestitve v času programa delegacije, lokalni transferji (avtobusi, vlak, notranji let), vodeni ogledi in vstopnine. V ceno ni vključen mednarodni letalski prevoz, ki se oblikuje na osnovi dnevne ponudbe ob vaši prijavi.

Vsi udeleženci plačajo tudi kotizacijo za udeležbo, ki pokriva stroške organizacijske podpore pri pripravi in izvedbi delegacije, pomoč pri vzpostavljanju stikov, predstavitev podjetja v predstavitvenih materialih, udeležbo na vseh srečanjih po programu.

Višina kotizacije znaša 350 EUR + DDV na podjetje in se plača ob prijavi na TRR: SI56 0292 4001 7841 495, sklic 1510-641, namen: kotizacija za delegacijo na Kitajsko april. Predračun za kotizacijo bomo poslali po prejemu vaše prijave, končni račun pa boste prejeli po opravljeni storitvi.

Ob morebitni odpovedi udeležbe v delegaciji po 5. aprilu 2024 se kotizacija ne vrača. V primeru odpovedi izvedbe obiska delegacije s strani organizatorjev, se prijavljenim udeležencem plačana kotizacija vrne.
 

Kontakt za dodatne informacije

Gospodarska zbornica Slovenije: ga. Tinkara Godec, e-naslov: tinkara.godec@gzs.si, tel.: 01 589 8 162
 

Prijava 

Preberite tudi:

Gospodarstvo ter možnost vstopa na kitajski trg