Želite prejemati najnovejše poslovne priložnosti na vaš elektronski naslov?

Bodite obveščeni o najnovejših objavah. Na prejemanje aktualnih novic se prijavite v rubriki E-Info.

OKLEPNA ŠPORTNA TERENSKA VOZILA

Datum vpisa: petek, 10. februar 2023

Naročnik: 

Public Works and Government Services Canada
Neil Pearson
140 O’Connor, Tower East, 4th Floor
Ottawa, Ontario, K1A 0S5
Canada
tel: +1 613 462-6793
fax: +1 613 943-7620
Panoga: 
Avtomobili in komponente
Rok prejema ponudbe: 
Jezik komuniciranja: angleški

Opis: 

Kanadska vlada želi vzpostaviti dobavne dogovore (SA) za nabavo oklepnih športnih terenskih vozil ASUV Toyota Landcruisers ali enakovrednih v skladu z opisom nakupa.
 
Ta zahteva je predmet dvofaznega konkurenčnega postopka javnega naročanja:
  • Prva faza, faza I, E60HP-18ASUV/D Zahteva za dogovor o dobavi (RFSA) je postopek kvalifikacije za ustvarjanje seznama predhodno kvalificiranih dobaviteljev za fazo II. Kot rezultat te faze I RFSA bo ustvarjen vnaprej kvalificiran seznam dobaviteljev.
  • Druga faza, faza II, E60HP-18ASUV/E bo izdana dobaviteljem na seznamu predhodno kvalificiranih dobaviteljev faze I za zahtevo za dogovor o dobavi (RFSA) za nabavo oklepnih športnih terenskih vozil ASUV Toyota Landcruisers ali enakovrednih v skladu z Nakupom Opis.
 
Nato bodo kvalificirani dobavitelji, ki izpolnjujejo obvezna merila RFSA, upravičeni do tega, da postanejo imetniki dogovora o dobavi za dobavo oklepnih športnih terenskih vozil (Toyota Landcruisers serije 200 ali enakovredna).
 
Ta vozila so za dostavo po tujih destinacijah in Kanadi, razen lokacij v Yukonu, severozahodnih ozemljih, Nunavutu, Quebecu in Labradorju, za katere veljajo celoviti sporazumi o zemljiških zahtevkih (CLCA). Vse zahteve za dostavo na lokacije znotraj območij CLCA znotraj Yukona, severozahodnih ozemelj, Nunavuta, Quebeca ali Labradorja bo treba obravnavati kot ločeno javno naročilo, zunaj izhajajočih dogovorov o dobavi.
 
SA je nezavezujoč dogovor med Kanado in predhodno kvalificiranim dobaviteljem, ki oddelkom in agencijam omogoča oddajo naročil in zbiranje ponudb skupine predhodno kvalificiranih dobaviteljev za posebne zahteve v okviru SA. SA ni pogodba za zagotavljanje blaga in storitev, opisanih v njej, in nobena stranka ni pravno zavezana samo zaradi podpisa dogovora o dobavi. Namen dogovora o dobavi je vzpostaviti okvir, ki omogoča hitro obdelavo posameznih zbiranj ponudb, kar ima za posledico pravno zavezujoče pogodbe za blago in storitve, opisane v teh zbiranjih ponudb.
 
Kanada bo ocenila vse dogovore, predložene v okviru te zahteve za dogovore o dobavi (RFSA). Dobavitelji, ki izpolnjujejo tehnične zmogljivosti, bodo uvrščeni na SA. Samo dobavitelji, ki so bili predhodno kvalificirani in so prejeli SA, bodo lahko oddali ponudbe za posamezne RFP.
 
Obdobje SA je nedoločeno od datuma izdaje.
 

Povezava do javnega naročila oklepnih športnih terenskih vozil

 

Za informacije na www.izvoznookno.si skrbimo: