Želite prejemati najnovejše poslovne priložnosti na vaš elektronski naslov?

Bodite obveščeni o najnovejših objavah. Na prejemanje aktualnih novic se prijavite v rubriki E-Info.

REŠEVALNA VOZILA 4X4

Datum vpisa: petek, 10. februar 2023

Naročnik: 

Public Works and Government Services Canada
Neil Pearson
140 O’Connor, Tower East, 4th Floor
Ottawa, Ontario, K1A 0S5
Canada
tel: +1 613 462-6793
fax: +1 613 943-7620
Panoga: 
Avtomobili in komponente
Rok prejema ponudbe: 
Jezik komuniciranja: angleški

Opis: 

Kanadska vlada želi vzpostaviti dobavne dogovore (SA) za nabavo reševalnih vozil tipa I 4x4 v skladu z opisom nabave.
 
Pozneje bodo kvalificirani dobavitelji, ki izpolnjujejo obvezna merila RFSA, upravičeni do tega, da postanejo imetniki dogovora o dobavi za dobavo reševalnih vozil tipa I 4x4.
 
Ta vozila so za dostavo po vsej Kanadi, z izjemo lokacij znotraj Yukona, severozahodnih ozemelj, Nunavuta, Quebeca in Labradorja, za katere veljajo celoviti sporazumi o zemljiških zahtevkih (CLCA). Vse zahteve za dostavo na lokacije znotraj območij CLCA znotraj Yukona, severozahodnih ozemelj, Nunavuta, Quebeca ali Labradorja bo treba obravnavati kot ločeno javno naročilo, zunaj izhajajočih dobavnih dogovorov.
 
SA je nezavezujoč dogovor med Kanado in predhodno kvalificiranim dobaviteljem, ki oddelkom in agencijam omogoča oddajo naročil in zbiranje ponudb skupine predhodno kvalificiranih dobaviteljev za posebne zahteve v okviru SA. SA ni pogodba za zagotavljanje blaga in storitev, opisanih v njej, in nobena stranka ni pravno zavezana samo zaradi podpisa dogovora o dobavi. Namen dogovora o dobavi je vzpostaviti okvir, ki omogoča hitro obdelavo posameznih zbiranj ponudb, kar ima za posledico pravno zavezujoče pogodbe za blago in storitve, opisane v teh zbiranjih ponudb.
 
Kanada bo ocenila vse dogovore, predložene v okviru te zahteve za dogovore o dobavi (RFSA). Dobavitelji, ki izpolnjujejo tehnične zmogljivosti, bodo uvrščeni na SA. Samo dobavitelji, ki so bili predhodno kvalificirani in so prejeli SA, bodo lahko oddali ponudbe za posamezne RFP.
 
Obdobje SA je nedoločeno od datuma izdaje.
 
Dobavitelji bodo imeli stalno možnost kvalifikacije v obdobju veljavnosti SA. Neprekinjeno obvestilo bo objavljeno na vladnem portalu za elektronske razpise (GETS), da se bodo novi dobavitelji lahko kvalificirali. Obstoječim kvalificiranim dobaviteljem, ki jim je bil sklenjen dobavni dogovor, ne bo treba predložiti novega dogovora. Obstoječi kvalificirani dobavitelji bodo imeli med obdobjem veljavnosti SA stalno priložnost za kvalificiranje novih izdelkov.
 

Povezava do javnega naročila reševalnih vozil 4x4

 

Za informacije na www.izvoznookno.si skrbimo: