2. mednarodna razstava in konferenca ReBuild Ukraine, Varšava, 14. - 15. november 2023

ponedeljek, 16. oktober 2023
 

Razstava in konferenca o obnovi Ukrajine


14. in 15. novembra 2023 bo na razstavišču EXPO XXI v Varšavi na Poljskem potekala 2. mednarodna razstava in konferenca o obnovi Ukrajine - Rebuild Ukraine.

Razstava in konferenca Rebuild Ukraine 2.0 je platforma za aktivno sodelovanje podjetij pri obnovi Ukrajine. Namenjena je predstavitvi materialov, opreme in tehnologij pa tudi naložbenih projektov, potrebnih za obnovo ukrajinskega gospodarstva, ki ga je prizadela vojna, s poudarkom na infrastrukturi, industriji, energetiki in stanovanjski gradnji.
 
Na področju gradbeništva se predstavljajo predvsem gradbeni materiali, oprema in stroji, okenski in fasadni sistemi, gradbene izolacije, modularna gradnja, toplotni, hladilni, klimatizacijski in prezračevalni sistemi, tehnologije za oskrbo z vodo, čiščenje vode, ravnanje z odpadno vodo, stroji za proizvodnjo gradbenih materialov, stroji za civilno in industrijsko gradnjo, stroji in oprema za gradnjo cest, železnic in letališč, tovornjaki in gradbena vozila.

V okviru energetskega sektorja se predstavljajo naslednje kategorije: oprema za proizvodnjo in prenos električne energije, centralno ogrevanje, proizvodnja jedrske energije, ravnanje z jedrskimi odpadki, proizvodnja zelene energije, gradnja daljnovodov, varčevanje z energijo in energetska učinkovitost, rafiniranje nafte, naftovodi in plinovodi, pridobivanje premoga, neodvisna oskrba z električno energijo, oprema in tehnologije za ekologijo in varstvo okolja.

Spletna stran dogodka: rebuildukraine.in.ua/en
 

Dodatne informacije:

Liudmyla Denysiuk
e-naslov: l.denisyuk@pe.com.ua


Slika: rebuildukraine.in.ua


 

Preberite tudi:

Izzivi rusko - ukrajinske krizeZa informacije na www.izvoznookno.si skrbimo: