28. Tirana International Fair, 1. - 4. december 2022

četrtek, 15. september 2022

Od 1. do 4. decembra 2022 bo v Kongresni palači v Tirani potekal 28. mednarodni sejem z naslovom ''Think Global, Embrace Digital'', kot odgovor na hiter tempo prepletanja svetovnih trgov, ki v dobi meta-poslovanja in digitalizacije postajajo iz dneva v dan bolj kohezivni. 

Mednarodni sejem v Tirani je trenutno edini mednarodni dogodek, organiziran v Albaniji, ki izpolnjuje standarde, ki jih je odobrilo svetovno združenje sejmov UFI, in most, ki povezuje albanska in mednarodna podjetja. Ključno poslanstvo sejma je predstavljanje Albanije, njenih bogatih naravnih virov in poslovnih priložnosti mednarodnim podjetjem.

Pod okriljem mednarodnega sejma v Tirani se predstavljajo sektorji, ki regiji zagotavljajo gospodarski razvoj, kot so:
  • gradbeništvo, 
  • alternativni viri energije, 
  • kemična in farmacevtska industrija
  • živilska industrija in industrija embalaže,
  • informacijska tehnologija in tehnološke inovacije
  • varstvo okolja …

Tokratni sejem bo združil podjetnike in vlagatelje s področij infrastrukture, zdravstvenega varstva, socialnega varstva, energetike, prometa, komunikacij, javnih del in civilne zaščite, namenjen pa bo tudi tehnološkim sektorjem kot so EdTech, FinTech, MedTech, AdTech, RealTech, CleanTech, RegTech, AgriTech in IoT.
 
Mednarodni sejem v Tirani je odlična priložnost za predstavitev podjetij širšemu trgu Zahodnega Balkana in jugovzhodne Evrope, navezavo stikov s potencialnimi poslovnimi partnerji, spoznavanje novih trendov, pa tudi za srečanje s strokovnimi obiskovalci, predstavniki podjetij ter oblikovalci politik. V okviru sejma bodo potekale tudi konference, na katerih se bodo mednarodni vlagatelji lahko seznanili z naložbenimi priložnostmi v Albaniji.
 

Predstavitev

28. Tirana International Fair 2022 (pdf)
 

Poročilo

27. Tirana International Fair 2021 (pdf)


Dodatne informacije:

KLIK EKSPO GROUP
e-mail: info@klikekspogroup.com


Foto: Klik Ekspo Group
 

Preberite tudi:

Priložnosti na albanskem trgu