4. mednarodna razstava in konferenca ReBuild Ukraine, Varšava, 13. - 14. november 2024

četrtek, 20. junij 2024
 

Rebuild Ukraine: Construction and Energy


13. in 14. novembra 2024 bo na razstavišču EXPO XXI v Varšavi na Poljskem potekala 4. mednarodna razstava in konferenca o obnovi Ukrajine - Rebuild Ukraine, namenjena gradbenemu in energetskemu sektorju.
 
Razstava in konferenca Rebuild Ukraine je platforma, ki omogoča aktivno sodelovanje podjetij pri obnovi Ukrajine. Namenjena je predstavitvi materialov, opreme in tehnologij ter naložbenih projektov, potrebnih za obnovo ukrajinskega gospodarstva, ki ga je prizadela vojna, s poudarkom na infrastrukturi, industriji, energetiki in stanovanjski gradnji.
 
Na področju gradbeništva se razstavljajo predvsem gradbeni materiali, oprema in stroji, okenski in fasadni sistemi, gradbene izolacije, modularna gradnja, toplotni, hladilni, klimatizacijski in prezračevalni sistemi, tehnologije za oskrbo z vodo, čiščenje vode, ravnanje z odpadno vodo, stroji za proizvodnjo gradbenih materialov, stroji za civilno in industrijsko gradnjo, stroji in oprema za gradnjo cest, železnic in letališč, tovornjaki in gradbena vozila.

V okviru energetskega sektorja se predstavljajo naslednje kategorije: oprema za proizvodnjo in prenos električne energije, centralno ogrevanje, proizvodnja jedrske energije, ravnanje z jedrskimi odpadki, proizvodnja zelene energije, gradnja daljnovodov, varčevanje z energijo in energetska učinkovitost, rafiniranje nafte, naftovodi in plinovodi, pridobivanje premoga, neodvisna oskrba z električno energijo, oprema in tehnologije za ekologijo in varstvo okolja.

Podrobnosti o dogodku in prijava: rebuildukraine.in.ua/en
 

Dodatne informacije:

Alina Vakulenchyk, Premier Expo, e-naslov: a.vakulenchyk@pe.com.ua 

Preberite tudi:

Izzivi rusko - ukrajinske krizeZa informacije na www.izvoznookno.si skrbimo: