8. BME nabavna iniciativa 2022, Stuttgart, 6. december 2022

torek, 18. oktober 2022
 

Izjemna poslovna priložnost za slovenske dobavitelje!
Slovensko-nemška gospodarska zbornica pod okriljem Nemškega združenja za materialno gospodarstvo, nabavo in logistiko (BME) vabi slovenske dobavitelje na dogodek 8. BME nabavne iniciative.

Osmo srečanje nemških kupcev in dobaviteljev iz držav Zahodnega Balkana bo potekalo 6. decembra 2022 v nemškem Stuttgartu.


Z več kot 3000 B2B srečanji je BME iniciativa v zadnjih letih uspešno prispevala k sodelovanju med nemškimi podjetji in dobavitelji z Zahodnega Balkana. Srečanja se bo letos udeležilo 52 pomembnih nemških podjetji, katerih seznam se nahaja v priloženi datoteki. Tako kot prejšnja leta se bodo nemški kupci tudi letos srečali z dobavitelji iz Srbije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Slovenije, Severne Makedonije, Črne gore, Albanije in Kosova.

Letos je poudarek na skupinah izdelkov kot so risani deli, upognjeni deli, ulitki, jeklo, montaža, plastika ali varjeni deli.

Vljudno vabljeni k brezplačni prijavi, tako da izpolnite priloženi obrazec (v angleškem jeziku) in ga najkasneje do 21. oktobra 2022 pošljete na christian.schiff@ahkslo.si.de.

Pomembno: Za uspešno prijavo je potrebno v priloženem obrazcu v celoti izpolniti obe razpredelnici v zavihku profil dobavitelja ter obvezno označiti želene nemške kupce.

Prijava ni enaka udeležbi. Nemška podjetja odločajo, kdo bo končno povabljen v Stuttgart!

Vljudno vabljeni, da svoje podjetje prijavite in se udeležite dogodka, na katerem lahko najdete svojega poslovnega partnerja v Nemčiji!
 

Kontaktna oseba na Slovensko-nemški gospodarski zbornici: 

Christian Schiff
Strokovni sodelavec Business Development
tel.: +386 1 252 88 62
mob.: +386 40 325 830
e-mail: christian.schiff@ahkslo.si
 

Prijavni obrazec (excel) 

 

Seznam nemških podjetij (pdf)

 

 

Preberite tudi:

Priložnosti na nemškem trgu