Forum Agenti Milano 2023, 9. - 10. november 2023

sreda, 27. september 2023
 

Prijave za udeležbo na srečanjih z italijanskimi agenti so že odprte!


Skupaj z italijanskimi partnerji praznujemo deset let od začetkov sodelovanja slovenskih in italijanskih organizatorjev poslovnih dogodkov, ki potekajo pod imenom FORUM AGENTI in so namenjeni ustvarjanju poslovnih stikov z lokalnimi agenti v Italiji.

Gospodarska zbornica Slovenije, Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje investicij, podjetništva in internacionalizacije ter Ministrstvo za zunanje zadeve z  diplomatsko konzularni predstavništvi v Rimu in Milanu vabimo slovenska podjetja, da se čimprej prijavijo k udeležbi na poslovnem dogodku Forum Agenti Milano, ki bo potekal 9. in 10. novembra letos v Kongresnem centru NH Milano.

Število udeležencev, ki jim bo omogočena udeležba po posebni subvencionirani ceni je omejeno. Udeležba slovenskih podjetij bo delno finančno pokrita s pomočjo podpore Javne agencije SPIRIT Slovenija ter Ministrstva za zunanje in evropske zadeve. Predviden subvencioniran strošek udeležbe za posamezno podjetje je med 1.000 in 1.200 € (brez DDV-ja) in je odvisen od višine pridobljenih sredstev ter števila prijavljenih podjetij. Vsak udeleženec krije seveda tudi svoje potne in namestitvene stroške.

Zainteresirana slovenska podjetja lahko udeležbo na novembrskem dogodku potrdijo tako, da  izpolnijo elektronsko prijavnico v italijanskem ali angleškem jeziku.  

Vabimo vas, da se čimprej prijavite, saj boste le tako lahko pravočasno pridobili čim več primernih sogovornikov, ki vam bodo lahko pomagali pri vašem poslovanju na italijanskem trgu. 
 

Dodatne informacije

g. Marko Jare, tel.: 01 5898 158, e-naslov: marko.jare@gzs.si


 

Preberite tudi:

Gospodarstvo ter možnost vstopa na italijanski trg
Za informacije na www.izvoznookno.si skrbimo: