Forum Agenti Napoli Expo, 12. - 13. maj 2022

petek, 04. marec 2022

Čeprav poteka vsako leto srečanje Forum Agenti v Milanu, kot največjem industrijskem in poslovnem središču naše sosednje države, pa predstavlja jug Italije zanimivo področje za gospodarsko trgovinsko sodelovanje tudi za naša podjetja. Napoli s svojo širšo okolico predstavlja najbolj na gosto poseljeno območje v celotni državi, širša pokrajina pa je poznana predvsem po farmacevtski, kemični, strojni ter agroživilski industriji v povezavi s kmetijstvom. Posebno mesto zavzema tudi turizem, ki je pomemben gospodarski dejavnik dežele Kampanija.
 
Gospodarska zbornica Slovenije, Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije - SPIRIT Slovenija ter Ministrstvo za zunanje zadeve oziroma Veleposlaništvo RS v Rimu skupaj načrtujemo udeležbo slovenskih predstavnikov gospodarstva na poslovnem dogodku FORUM AGENTI Napoli EXPO, ki bo potekal 12. in 13. maja 2022 na razstavišču Mostra d'Oltremare v Neaplju.

Udeležba slovenskih podjetij bo finančno podprta tudi s strani Javne agencije SPIRIT Slovenija ter Ministrstva za zunanje zadeve (najem razstavnega prostora in stroški udeležbe), pa tudi Slovenskega podjetniškega sklada (potovanje z javnimi prevoznimi sredstvi ter namestitev v hotelu).
 

Prijave za udeležbo na FORUM AGENTI Napoli EXPO so odprte


Podrobnosti o dogodku in prijava


GZS hkrati vabi podjetja tudi na poslovni dogodek, na katerem bodo poleg pogojev za udeležbo na dogodku v Neaplju predstavljene tudi nekatere spremembe in novosti, ki jih je pri poslovanju s sosednjim trgom uvedla italijanska vlada. Ta predstavitev bo potekala v sredo, 30. marca 2022 ob 13.00 uri na GZSPrijave in podrobnosti

Dodatne informacije: g. Marko Jare, tel: 01 5898 158 ali preko elektronske pošte: marko.jare@gzs.si

 

Poglejte tudi:

Novosti pri poslovanju z Italijo in Poslovni dogodki Forum Agenti v letu 2022, 30. marec 2022

Gospodarske panoge Italije