Novosti pri poslovanju z Italijo in Poslovni dogodki Forum Agenti v letu 2022, 30. marec 2022

četrtek, 24. marec 2022

Gospodarska zbornica Slovenije in Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije (SPIRIT) ter Slovensko deželno gospodarsko združenje iz Trsta vas vabijo na poslovni dogodek, ki bo v sredo, 30. marca 2022, ob 13. uri na GZS, Dimičeva 13, dvorana B v 1. nadstropju.
 

Tokratni dogodek bo sestavljen iz dveh delov:

V prvem delu  bo gospod Andrej Šik, direktor Slovenskega deželnega gospodarskega združenja iz Trsta predstavil nekatere novosti in spremembe, ki so stopile v veljavo pri poslovanju z našo sosedo.

V nadaljevanju pa bodo organizatorji udeležbe slovenskih podjetij na letošnjih dogodkih Forum Agenti:
  • gospod Enrico Seminara, podpredsednik podjetja Agenti321.com iz Rima,
  • gospa Mateja Milost direktorica podjetja Fimago iz Nove Gorice in zastopnica podjetja Agenti321.com ter
  • gospod Marko Jare, vodja področja za italijanski trg na GZS
predstavili možnosti in pogoje za nastop na letošnjih srečanjih z italijanskimi (in drugimi tujimi) agenti. Poseben poudarek bo na dogodku Forum Agenti Napoli EXPO, ki bo potekal 12. in 13. maja letos v Neaplju.

Vse predstavnike podjetij obveščamo, da že lahko prijavijo svojo udeležbo na poslovnem dogodku Forum Agenti Napoli EXPO v Neaplju s subvencionirano ceno udeležbe, mala in srednja podjetja, pa lahko računate tudi na finančno podporo Slovenskega podjetniškega sklada, ki povrne del stroškov prevoza z javnimi sredstvi (tudi letala) in namestitve za dve osebi!

Vabimo zainteresirana slovenska podjetja, da prijavite svojo udeležbo na poslovnem dogodku na Gospodarski zbornici Slovenije, kjer boste lahko pridobili vse potrebne informacije iz prve roke.

Dodatne informacije: Marko Jare, tel: 01 5898 158 ali preko elektronske pošte: marko.jare@gzs.si

Podrobnosti o dogodku in prijava

 

Poglejte tudi:

Forum Agenti Napoli Expo, 12. - 13. maj 2022

Prodaja v Italijo