Gospodarska delegacija v Brazilijo, 9. - 15. april 2023

sreda, 15. marec 2023
 

Obvestilo: Podaljšan rok prijave

Zadnja dopolnitev: torek, 28. marec 2023

Rok za prijavo podaljšujemo do petka, 31. marca 2023.

Elektronska prijavnica za udeležbo v gospodarski delegaciji v Brazilijo

 

Javna agencija SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za obrambo ter Veleposlaništvo RS v Brasilii vljudno vabimo predstavnike slovenskih podjetij s področja vesoljske in obrambne industrije k udeležbi v gospodarski delegaciji v Riu de Janeiru, Brazilija, v času od 9. do 15. aprila 2023.
 

Program izhodne gospodarske delegacije v Brazilijo

Udeležena slovenska podjetja bodo v času obiska aktivno sodelovala na največjem in najpomembnejšem mednarodnem sejmu obrambe in varnosti v Latinski Ameriki, LAAD Defence & Security 2023.

Sejem združuje deležnike s celega sveta,  proizvajalce in dobavitelje tehnologije za oborožene sile, policijo, posebne enote, odločevalce obrambne in varnostne industrije ter vladne agencije. Slovenska podjetja bodo v okviru sejma imela možnost vpogleda v novosti s področja obrambne industrije, udeležbe na simpozijih, srečanja z odločevalci iz Brazilije in drugih držav ter tako odlično priložnost za mreženje, izmenjavo dobrih praks in navezovanje novih poslovnih kontaktov neposredno z udeleženci sejma. V okviru sejma bo organiziran tudi sprejem/srečanje in predstavitve slovenske industrije brazilskim in drugim udeležencem. 

Stroški udeležbe
Stroške letalskega prevoza in hotelske namestitve krijejo udeleženci sami. Zainteresirana podjetja lahko potovalni aranžma uredijo preko turistične agencije UNIVERZUM, V SVET d.o.o., ga. Nada Balažic, nada@universum.si, ki pripravlja skupinski potovalni aranžma, z možnostjo upoštevanja individualnih želja potnikov.

Kotizacije ni.

Možnost sofinanciranja 60 % stroškov
Mikro, mala in srednja podjetja imajo možnost sofinanciranja dela stroškov z uveljavitvijo vavčerja za udeležbo v gospodarskih delegacijah, ki ga je razpisal Slovenski podjetniški sklad (SPS). Pri oddaji vloge za koriščenje vavčerja je na SPS potrebno predložiti potrdilo o prijavi na gospodarsko delegacijo, ki ga posameznem članu gospodarske delegacije izda SPIRIT Slovenija.
 

Prijave in dodatne informacije

Zainteresirane predstavnike slovenskih podjetij z obravnavanih področij vljudno vabimo, da sodelovanje v delegaciji potrdijo preko elektronske prijavnice, najkasneje do 24. marca 2023 (podaljšan rok prijave: 31. marec 2023). Za vse informacije smo vam na voljo na info@giz-gois.si in tjasa.fras@spiritslovenia.si
 
Brezplačna odjava udeležbe v delegaciji je mogoča do vključno 31. marca 2023 (podaljšan rok odjave: 3. april 2023), in sicer s poslanim e-sporočilom na elektronski naslov tjasa.fras@spiritslovenia.si. Za odjave udeležencev delegacije po 31. marcu 2023 (podaljšan rok odjave: 3. april 2023) bo organizator delegacije zaračunal strošek v višini 350 EUR na udeleženca delegacije.
 

Elektronska prijavnica za udeležbo v gospodarski delegaciji v Brazilijo

 
***
 
Predviden program gospodarske delegacije v Braziliji
10. 4. 2023 Predviden prihod v Rio de Janeiro
11. 4. 2023 Udeležba na sejmu LAAD
Sprejem slovenskih podjetij s strani veleposlaništva RS v Brasilii, srečanje s predstavniki MORS
Večerni sprejem s strani organizatorja LAAD
12. 4. 2023
Udeležba na sejmu LAAD
B2B srečanja z brazilskimi podjetji (TBD)
Udeležba na seminarjih v okviru LAAD
13. 4. 2023 Udeležba na sejmu LAAD
Prosto za poslovna mreženja
14. 4. 2023 Predviden odhod iz Ria de Janeira
 
*Natančen program bo poslan udeležencem po prijavi.

 

Preberite tudi: