Gospodarska delegacija v Dubaj, ZAE, 19. – 22. marec 2023

torek, 07. marec 2023Predstavnike slovenskih podjetij s področij naprednih digitalnih tehnologij, avtomatizacije in robotizacije, IoT, AI, Blockchain, Big Data, Cloud computing, Digitalni dvojčki in platforme, AR, VR, XR, 3D tiskanja in ostalih tehnologij, relevantnih za digitalni in zeleni prehod, vljudno vabimo k udeležbi v gospodarski delegaciji v Dubaj, ZAE. Za udeležence delegacije pripravljamo konferenco, na kateri se bodo predstavila slovenska podjetja in podjetja iz ZAE z mreženjem ob zaključku.  
 
Organizatorji gospodarske delegacije so Ministrstvo za gospodarstvo, turizem in šport, Javna agencija SPIRIT Slovenija in Gospodarska zbornica Slovenije. Namen obiska delegacije je organizacija uvodnega dogodka na temo naprednih digitalnih tehnologij, ki bo namenjena vzpostavitvi Regionalnega stičišča za napredne digitalne tehnologije na slovenskem paviljonu v Expo City v Dubaju. 
 
 
OKVIRNI PROGRAM OBISKA
Nedelja, 19. marec 2023  II  Ljubljana - Dubaj
14.05 – 22.55 Let Ljubljana – Dubaj 
Ponedeljek, 20. marec 2023  II  Dubaj

16.00 – 19.00 Advanced digital technologies for sustainability goals 
@EXPO City DUBAI

Institucionalni del 
Predstavitev institucionalnega dela je predvidena na način, da relevantne institucije (države, regulatorji) predstavijo aktivnosti na področju naprednih digitalnih tehnologij

Podjetniški del 
Predstavitev primerov dobrih praks slovenskih in UAE podjetij

Meetup 
Meetup World Metaverse Council
 
Torek, 21. marec 2023  II  Dubaj
Prosto za poslovna mreženja ali skupinski ogled izbranega lokalnega podjetja
Sreda, 22. marec 2023  II  Dubaj - Ljubljana
09:35 – 13:05 Let Dubaj – Ljubljana
 

Prijave

Zainteresirane predstavnike slovenskih podjetij vljudno vabimo, da sodelovanje v delegaciji potrdijo preko elektronske prijavnice, najkasneje do 12. marca 2023, oziroma do zasedenosti prostih mest v delegaciji. 
 

Stroški 

Neposredne stroške organizacije poslovnega dogodka Advanced digital technologies for sustainability goals po zgoraj navedenem programu krijeta Javna agencija SPIRIT Slovenija in Gospodarska zbornica Slovenije.
 
Slovenski podjetniški sklad (SPS) s politiko vavčerjev omogoča povračilo 60 % stroškov udeležbe v gospodarskih delegacijah. Velja za vse potovalne stroške in kotizacijo za udeležbo v delegaciji, a le za mala in srednje velika podjetja (MSP) in ob predložitvi potrdila o udeležbi, ki ga izda GZS in ostalih dokumentov na SPS pred odhodom delegacije. Dodatne informacije na portalu SPS.
 
Udeleženci krijejo neposredne, lastne stroške potovalnega aranžmaja ter kotizacije GZS, ki jih lahko delno sofinancirajo preko vavčerjev SPS.
 
Stroški kotizacije GZS za udeležbo v delegaciji znašajo 150,00 EUR + ddv na posameznega udeleženca. Udeleženci za kotizacijo prejmejo organizacijsko podporo pri pripravi in izvedbi obiska delegacije. Račun za kotizacijo bo GZS izdala ob zaključku zbiranja prijav s takojšnjim rokom plačila. Za morebitno odpoved udeležbe v delegaciji po 13. marcu 2023, zaradi že nastalih organizacijskih stroškov, kotizacije ne vračamo oziroma vam zaračunamo kotizacijo v celoti. Delegacija bo izvedena, ob predpostavki udeležbe najmanj 10 slovenskih podjetij. 
 

Dodatne informacije

Za dodatne informacije smo vam z veseljem na razpolago: 
 
 
Vljudno vabljeni k sodelovanju!

Vabilo (pdf)

 
 

Preberite tudi: