Gospodarski obisk v Združenih arabskih emiratih (Dubaj)

ponedeljek, 11. september 2023


Dopolnitev objave: 19. september 2023

Gospodarska delegacija bo izvedena v letu 2024


Obveščamo vsa zainteresirana visoko tehnološka slovenska podjetja, da bodo v letu 2024 Združeni arabski emirati gostili visok politični obisk iz Republike Slovenije.

Ob tej priložnosti bi želeli predstaviti slovenska podjetja, ki so nosilci tehnološko naprednih produktov in storitev ter v sodelovanju s partnersko institucijo Dubai Chambers pospešiti promocijo investicij v visoke tehnologije v obeh državah.

V primeru, da ustrezate kriterijem projekta, predlagamo, da se registrirate na tej povezavi do 31. 3. 2024.

Gospodarsko delegacijo, ki smo jo planirali z izvedbo v terminu od 15. do 18. 10. 2023 bomo prestavili na leto 2024. Vsa že registrirana podjetja bomo obravnavali v postopku priprave na gospodarsko delegacijo v letu 2024. 

Poslovni forum z B2B srečanji

Javna agencija SPIRIT Slovenija bo od 15. do 18. oktobra 2023 izvajala gospodarski obisk v Dubaju v Združenih arabskih emiratih. V tem času bo SPIRIT Slovenija izvajala skupaj z slovenskim veleposlaništvom v Abu Dabiju ter s partnersko institucijo trgovinsko in industrijsko zbornico Dubaja (CCI Dubai – Dubai Chambers) Slovensko – ZAE poslovni forum z b2b srečanji med slovenskimi in ZAE podjetji.

V času obiska bomo organizirali tudi obisk sejma GITEX z namenom povečanja vidnosti slovenskih podjetij, ki na tem skupinskem slovenskem paviljonu promovirajo slovensko IKT industrijo. Poleg podjetij iz IKT industrije so v okviru programa gospodarske delegacije vabljena slovenska podjetja, ki so nosilci visokih tehnologij v kateri koli industriji. Namreč z Združenimi arabskimi emirati želimo okrepiti ciljno med institucionalno sodelovanje tudi zaradi bodočih vlaganj v najbolj zaželene produkte in storitve v gospodarstvi obeh držav kakor tudi na svetovnem trgu.

 
Opomba:
Cena povratne letalske karte na dan 8. september 2023 je 508,00 EUR, nočitev z zajtrkom 182 EUR/noč (vključno z vsemi taksami).
 

SPIRIT Slovenija razvija partnerstvo s partnersko institucijo  trgovinsko in industrijsko zbornico Dubaja (CCI Dubai – Dubai Chambers) tudi zaradi dolgoročne podpore slovenskim podjetjem na tem trgu. Vezano na ta namen, bosta obe instituciji v času gospodarskega obiska podpisali memorandum o sodelovanju. Pri izvedbi učinkovite komunikacije in medinstitucionalnega povezovanja sodelujemo z N.E. Natalio Al Mansour, veleposlanico Republike Slovenije v ZAE. 
 

Več informacij in registracija

Visoko tehnološka slovenska podjetja, ki vas zanima trg Bližnjega Vzhoda s poudarkom na ZAE, vabimo k prijavi.

Več informacij dobite tudi na telefonski številki 01 589 18 94 ali na elektronskem naslovu: tanja.drobnic@spiritslovenia.si.
 

Elektronska prijavnica za udeležbo na gospodarskem obisku v Združenih arabskih emiratih (Dubaj)

 

Preberite tudi: