Investicijski zemljevid Ukrajine

sreda, 22. februar 2023
 

Potencialni vlagatelji lahko priložnosti za naložbe najdejo na investicijskem zemljevidu Ukrajine


European Business Association (EBA), Global Business for Ukraine in Ukraine Invest so pripravili zemljevid investicijskih in poslovnih priložnosti v Ukrajini, ki bo olajšal iskanje in privabljanje novih naložb v državo.

S pomočjo tega interaktivnega orodja bodo potencialni vlagatelji lahko odkrivali razpoložljive naložbene priložnosti v različnih regijah Ukrajine, pridobili podrobnejše informacije o posameznih projektih in v primeru interesa tudi oddali povpraševanje. Poleg tega zemljevid vsebuje tudi informacije o vseh ukrajinskih regijah - velikost, prebivalstvo, obdavčitev, izobraževalne ustanove, naravni viri, razvite industrije itd.

Zemljevid omogoča razvrstitev projektov po regijah ali panogah. Opis vsakega projekta vsebuje informacije o njegovem nosilcu, statusu, lokaciji, naložbeni priložnosti, znesku potrebnih sredstev ter podrobnostih o ciljih in časovnem načrtu. 

Trenutno je na zemljevidu 81 projektov, ki zajemajo 14 panog: kmetijstvo, gradbeništvo, promet in logistiko, predelovalno industrijo, živilsko industrijo, goriva, lahko/težko industrijo, turizem, izobraževanje/razvoj, rudarstvo, ravnanje z odpadki, zdravstvo, upravne in podporne storitve.

Za večjo preglednost je priporočena uporaba zemljevida na prenosnem računalniku, ki omogoča prikaz celotnega zemljevida z regijami, v mobilni različici pa je vsaka regija prikazana posebej.

Za dodatne informacije o investicijskem zemljevidu Ukrajine ali za nasvet o naložbenih priložnostih je kontaktni e-naslov join@gb4u.org.
 

Investment Map of Ukraine


Vir: eba.com.ua


 

Preberite tudi:

Poslovno sodelovanje Slovenije z Ukrajino