ITMA ASIA & CITME, Šanghaj, 14. - 18. oktober 2024

sreda, 03. januar 2024
 

Vodilna razstava tekstilnih strojev v Aziji

 
Med 14. in 18. oktobrom 2024 bo v Nacionalnem razstavnem in kongresnem centru v Šanghaju potekala deveta razstava ITMA ASIA + CITME.
 
ITMA ASIA + CITME je vodilna razstava tekstilnih strojev, ki že od 2008 združuje prednosti svetovno znane blagovne znamke ITMA (International Textile Machinery Association) in najpomembnejšega tekstilnega dogodka CITME (China International Textile Machinery Exhibition) na Kitajskem. Namenjena je predstavitvi najsodobnejših tehnologij za tekstilno industrijo: strojev in naprav za tkanje, pletenje, vezenje, predenje, navijanje, teksturiranje in sukanje, barvanje, tiskanje, recikliranje, predelavo oblačil in tekstila, netkane tekstilije, umetna vlakna ipd.
 
Za proizvajalce tekstilnih strojev je dogodek odlična priložnost za vstop na kitajski trg, vzpostavitev poslovnih stikov s kupci ter raziskovanje naprednih proizvodnih tehnologij.
 
Lani je na dogodku sodelovalo več kot 1.500 razstavljavcev iz 23 držav in regij, ogledalo pa si ga je 100.000 obiskovalcev iz 105 držav in regij. Največ obiskovalcev je prišlo iz Kitajske, Indije, Tajvana, Južne Koreje, Bangladeša in Irana.
 

Dodatne informacije

 
 
 
 

Preberite tudi:




Za informacije na www.izvoznookno.si skrbimo: