Konferenca MIXiii Health-Tech.IL, Jeruzalem, 7. - 8. november 2023

torek, 04. julij 2023
 
 
V Jeruzalemu, Izrael, bo od 7. do 8. novembra 2023 v Mednarodnem kongresnem centru – ICC potekala konferenca z naslovom "MIXiii Health-Tech.IL". 
 
Dogodek poteka vsako leto v okviru "Life Science & Health Tech Industries" in v organizaciji IATI, ki je izraelska krovna organizacija, katera združuje področje industrije, znanosti o življenju, visokih tehnologijah, kakor tudi druge napredne tehnološke industrije. 
 
Člani IATI so predstavniki z vseh ravni omenjenega ekosistema. V IATI so vključeni tudi skladi tveganega kapitala, izraelska zagonska podjetja, centri za raziskave in razvoj različnih globalnih podjetij, novoustanovljena podjetja, poslovni inkubatorji, organizacije za prenos tehnologij, akademske ustanove, inovacijski centri, bolnišnice, občine, uradi za gospodarski razvoj, ponudniki različnih storitev in številni drugi predstavniki tega sektorja. 
 
S svojim širokim naborom članov IATI povezuje izraelski tehnološki ekosistem, zagotavlja rešitve in podporo na vseh ravneh ter povezuje različne sektorje industrije. 
 
Dogodek bo poleg konference nudil udeležencem tudi številne aktivnosti, kot so razstave, veliko priložnosti in možnosti za B2B srečanja in mreženje na vseh ravneh. 

K sodelovanju in aktivni udeležbi so vabljeni predstavniki industrije, znanosti, inštitutov in ostalih institucij.
 

Dodatne informacije:
 

Preberite tudi:

 
 
 
Za informacije na www.izvoznookno.si skrbimo: