La Foire Internationale d’Alger, Alžir, 13. - 18. junij 2022

sreda, 13. april 2022


La Foire Internationale d’Alger (FIA) je pomemben mednarodni gospodarski dogodek, ki se v organizaciji SAFEX odvija že od leta 1964. Letos bo potekal od 13. do 18. junija 2022 na razstavišču Palais des Expositions, Pin maritimes v Alžiru.

Sejem je namenjen predstavitvi številnih sektorjev in segmentov industrije, kot so kmetijstvo, živilska industrija, kemična industrija, storitve, gradbeništvo, elektronika in gospodinjski aparati, predelovalna industrija, petrokemična industrija, elektroindustrija, strojna industrija in jeklarska industrija.
 

20 držav - 540 razstavljavcev - 50.000 obiskovalcev


FIA predstavlja učinkovito platformo za strokovno in poslovno mreženje ter priložnosti za naložbe in dolgoročna partnerstva. Udeležba na sejmu je za razstavljavce odlična priložnost, da se seznanijo z različnimi naložbenimi potenciali alžirskega trga, povečajo svojo prepoznavnost in vzpostavijo stike s potencialnimi poslovnimi partnerji (kupci, dobavitelji, distributerji) iz Alžirije in tujine, obiskovalci pa lahko v profesionalnem in prijaznem okolju odkrivajo najnovejše tehnološke in industrijske inovacije z vsega sveta. 
 

Podrobnosti o dogodku

   

Dodatne informacije

SAFEX, telefon: +213.23.79.50.57 (69 ext 366), e-mail: dc@safex.dz

 

Preberite tudi:

Zakaj na sejme v tujino?