London Design Fair 2023, 21. - 24. september 2023

sreda, 01. februar 2023
 

Londonski sejem oblikovanja predstavlja vrhunske sodobno oblikovane izdelke


Londonski festival oblikovanja vsako leto predstavlja London kot prestolnico oblikovanja na globalnem prizorišču. Letos se bo odvijal od 16. do 24. septembra. 

V okviru festivala bo med 21. in 24. septembrom 2023 potekal najpomembnejši prodajni oblikovalski dogodek v prestolnici Združenega kraljestva - London Design Fair. Tudi tokrat bo potekal v stavbi nekdanje pivovarne Truman Brewery, ki se nahaja na znameniti ulici Brick Lane v Shoreditchu in velja za srce ustvarjalnega Londona.

London Design Fair je ekskluzivna razstavna platforma, ki predstavlja vrhunske sodobno oblikovane izdelke iz Združenega kraljestva in številnih drugih držav. 

Na zadnji izdaji sejma se je predstavilo 13 nacionalni paviljonov in 47 držav. Dogodek je privabil več kot 20.000 obiskovalcev iz 77 držav, od katerih je bilo 76 % poslovnih obiskovalcev - trgovcev na drobno, arhitektov, notranjih oblikovalcev, vplivnežev, predstavnikov medijev in drugih, ki so si lahko ogledali vrhunske oblikovane izdelke - pohištvo, svetila, kopalniško opremo, zbirateljske dizajnerske in umetniške izdelke, materiale ter konceptualne instalacije z vsega sveta. 

Londonski sejem oblikovanja je tako kulturni kot tudi komercialni oblikovalski dogodek, ki obiskovalcem omogoča, da najnovejše dosežke sodobnega oblikovanja poiščejo neposredno pri oblikovalcih in proizvajalcih.

Prijava za razstavljanje na sejmu London Design Fair 2023
 

Podrobnosti o dogodkih:

   

Dodatne informacije:

Annie Lindsell
London Design Fair
tel.: +44 (0) 204 553 0904
e-mail: annie@londondesignfair.co.uk


Foto: London Design Fair

 

Preberite tudi:

Priložnosti na trgu Združenega kraljestva