Obisk predsednice RS dr. Nataše Pirc Musar v Črni gori z gospodarsko delegacijo, 24. - 26. april 2024

torek, 02. april 2024


Datum: 24. – 26. april 2024
Kraj: Podgorica, Črna gora

Ob priložnosti uradnega obiska predsednice Republike Slovenije v Črni gori Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju z Javno agencijo SPIRIT Slovenija organizira spremljajočo delegacijo slovenskih podjetij, ki jih zanima krepitev poslovnega sodelovanja s črnogorskimi partnerji.

V Podgorici bomo 25. aprila 2024 s Privredno komoro Crne Gore in črnogorskimi partnerji organizirali poslovno srečanje »Slovensko – črnogorski poslovni forum«.

V okviru poslovnega dogodka bomo nagovorili splošni okvir poslovnega sodelovanja (B2B) s poudarkom na naslednjih področjih:
 
  • okolje (regulacija deponij, centri za recikliranje)
  • obnovljivi viri energije (infrastruktura in hramba)
  • infrastruktura (ceste, železnica, Luka Bar)
  • gradbeništvo, projektiva
  • transport & logistika
  • IKT in kibernetska varnost

Udeležba v izhodni poslovni delegaciji tako ponuja priložnosti za krepitev poslovne prisotnosti v Črni gori v širšem naboru in prepletu sektorjev.

K udeležbi v delegaciji vabimo slovenska podjetja iz navedenih in z njimi povezanih sektorjev, kot tudi iz »tradicionalnih« in perspektivnih področij slovensko – črnogorskega poslovnega sodelovanja: predelovalna industrija, prehrana, zdravje, trgovina, finančni sektor in poslovne storitve.

Vabimo vas, da se delegacije udeležite.

Slovensko - črnogorski poslovni forum - okvirni program

Jezik konference: črnogorski in slovenski (delno prevajano); jezik B2B: po individualnem izboru 

Mesta na letalu in v hotelu Hilton so omejena in zaradi pretežne zasedenosti le-teh in kratkega roka, ni možno v naprej urediti rezervacije za skupino. Ob prijavi sporočite ime in priimek potnika, saj je število udeležencev omejeno z razpoložljivostjo letalskih vozovnic.

Vaše prijave bomo posredovali organizatorju potovanja agenciji REM AGENCIJA d.o.o., Mateja Remec (mr@rem-travel.com). Potovalni aranžma si lahko uredite tudi individualno ali v lastni režiji.

STROŠKI: kotizacija 300 EUR (brez DDV) krije organizacijsko podporo CEMP - GZS podjetjem. Ostali potni stroški so pribl. 750 EUR (z DDV) na osebo (letalo, transferji, namestitve).
 

Prijave

Prijave s spletno prijavnico so odprte do zapolnitve prostih mest (vezano na razpoložljivost letalskih vozovnic).
 

Informacije:

Matej Rogelj, 01 58 98 159, matej.rogelj@gzs.si


 

Preberite tudi:

Gospodarstvo ter možnost vstopa na trg Črne goreZa informacije na www.izvoznookno.si skrbimo: